Στήριξη στον αγώνα του "Σκυλίτσειου" κατά της πανδημίας από τον Δήμο Χίου

Τετ, 31/03/2021 - 13:14

Υγειονομικό υλικό αξίας 31.000 ευρώ παρέδωσε ο Δήμος Χίου στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο, προκειμένου να καλυφθούν τρέχουσες ανάγκες λόγω της πανδημίας.

«Με αυτό τον λιτό τρόπο δείχνουμε την έμπρακτη στήριξη μας στο έργο του Νοσοκομείου και στον καθημερινό αγώνα όλων των εργαζομένων», ανέφερε ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης.

«Είμαστε όλοι στην ίδια αλυσίδα και στηρίζουμε ο ένας τον άλλον σε αυτή την δύσκολη περίοδο της πανδημίας», τόνισε η διοικητήρια του Νοσοκομείου Χίου Ελένη Κανταράκη,  ευχαριστώντας τον Δήμο Χίου για την στήριξη.

Παράλληλα η κ. Κανταράκη αναφέρθηκε στον καθημερινό αγώνα που δίνει το προσωπικό του «Σκυλίτσειου» από οποιαδήποτε θέση ενώ ζήτησε από τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα για την διασπορά της πανδημίας.

«Στο μέτρο που κάθε περίοδο μας επιτρέπουν τα οικονομικά του Δήμου θα βοηθάμε το Νοσοκομείο μας», είπε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Μπελέγρης.

Τo υλικό που παραδόθηκε στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο Χίου, περιλαμβάνει τεστ αντιγόνων, είδη ατομικής προστασίας και γενικότερα διάφορα αναλώσιμα απαραίτητα την περίοδο της πανδημίας.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα