Στο... περίμενε για μουσική και επιδοτήσεις οι καταστηματάρχες εστίασης

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 09/06/2021 - 14:32

Υπολειτουργούν, επί της ουσίας, τα καταστήματα εστίασης κατά τον πρώτο μήνα λειτουργία τους, ανέφερε ο πρόεδρος του Συλλόγου καταστημάτων εστίασης Κωνσταντίνος Βεζερης υπογραμμίζοντας ότι η έλλειψη μουσικής, το ωράριο λειτουργίας αλλά και τα μέτρα που έχουν επιβληθεί προκειμένου να αποφευχθεί η διασπορά του covid, εμποδίζουν την πλήρη λειτουργία των καταστημάτων.

Ο κ. Βεζέρης κατέθεσε τον προβληματισμό του σχετικά με την καθυστέρηση στις επιδοτήσεις επαναλειτουργίας που θα δίνονταν στους επαγγελματίες της εστίασης, λέγοντας ότι συνεχώς επανεξετάζονται οι αιτήσεις που έχουν κατατεθεί, ενώ ένας σημαντικός αριθμός επαγγελματιών μένουν εκτός.

Παράλληλα ο πρόεδρος του συλλόγου καταστημάτων εστίασης υπογράμμισε ότι τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα κατάστηματα, αν και ανοικτά, θα είναι πιο έντονα την επόμενη περίοδο με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος απολύσεων και λουκέτων.

Πάντως οι καταστηματάρχες περιμένουν τις κυβερνητικές ανακοινώσεις, τόσο για την μουσική όσο και για το ωράριο λειτουργίας με τον κ. Βεζέρη να εκτιμά ότι ουσιαστική απελευθέρωση θα υπάρχει μετά τις 15 Ιουλίου.

 

na_vrethei_tropos_na_epidotithoyn_oles_oi_epiheiriseis_estiasis

Σχετικά Άρθρα