Χίος, Σάββατο 24 Αυγούστου

Τα ΑμΕΑ ευχαριστούν

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Π.Σ.Α.μεΑ. στο super-market «Χαρά»
Τετ, 08/05/2019 - 06:28

 

Αξιότιμοι κύριοι Πέτρο & Νίκο Γιαννούμη

Ο Παγχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία με το παρόν έγγραφο θέλει να  ευχαριστήσει θερμά τόσο εσάς, όσο και όλους εκείνους τους συμπολίτες μας, οι οποίοι προσέφεραν τρόφιμα μακράς διάρκειας, για τις άπορες οικογένειες ατόμων με αναπηρία στα καλαθάκια των super-market «Χαρά», που με την άδειά σας είχαμε τοποθετήσει για το σκοπό αυτό.

Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν συμπλήρωσαν τη μεγάλη προσφορά του «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», της δράσης του Τ.V. SKY, που επίσης μας είχε αποστείλει, για την ενίσχυση των άπορων οικογενειών.

Τρόφιμα πήραν περίπου 200 οικογένειες, μέλη του Παγχιακού Συλλόγου  Ατόμων με Αναπηρία. 

Το Δ.Σ. ευχαριστεί και εύχεται Χρόνια Πολλά και κάθε καλό σε όλους!

 

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

 

ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ.

                                   Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

                                 ΣΟΦΙΑ ΜΙΧΑΛΑ                                            ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΙΑΔΑΣ

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 24/08/2019 - 10:29

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 9.50 π.μ. στη «γέφυρα» της ΔΕΗ, όταν δίκυκλο λευκού χρώματος στην κατεύθυνση από την Πόλη στα Θυμιανά, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ κόκκινου χρώματος, που εξέρχονταν από την οδό που επικοινωνεί με τον Φούρνο Τομάζου.

Σύμφωνα με τον οδηγό του Ι.Χ. στον αμέσως οι Αστυνομικοί έκαναν αλκοτέστ και προέκυψε αρνητικό, έβγαινε από το στενό και το διερχόμενο με μεγάλη ταχύτητα δίκυκλο έπεσε πάνω του.

Ο οδηγός του δικύκλου, που ευτυχώς για την σφοδρότητα της σύγκρουσης φορούσε κράνος, οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.