Χίος, Δευτέρα 20 Μαΐου

Ξενάγηση στις Στέγες διαβίωσης

Κυρ, 24/03/2019 - 07:38

Πώς περνάνε τα άτομα με νοητική υστέρηση στις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης και στο Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσια Φροντίδας κοντά στο Νεχώρι;

Η απάντηση στην εκπομπή «Ανθρώπινες Διαδρομές» της «Αλήθεια TV» που μεταδίδεται κάθε Τρίτη στις 7.00 και στις 11.00 μ.μ. με μια ξενάγηση στις παραπάνω δομές. Μιλούν στον Δημήτρη Φρεζούλη οι Αννα Κώσταλου, Πρόεδρος του δ.σ., ο Νίκος Γκαζέπης συντονιστής διευθυντής, ψυχολόγος και ο Σαράντος Κωστίδης δάσκαλος παραδοσιακού χορού και τραγουδιού, για την καταπληκτική δουλειά που γίνεται σ' αυτές. 

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 19/05/2019 - 20:08

Γιορτή για τους φίλους των σκυλιών εξελίχθηκε το διήμερο η Διεθνής εκδήλωση κυνοφιλίας, που διεξήχθη το Κέντρο Γ. Καλουτάς το σαββατοκύριακο.

Διοργανώθηκε από τον Κυνοφιλικό Σύλλογο Χίου και συμμετείχαν ιδιοκτήτες σκύλων από 10 χώρες, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, περιποίηση και τεχνική σε διάφορα αγωνίσματα – παιχνίδια, ενώ υπήρχαν κριτές που βαθμολογούσαν τις επιδόσεις τους.

Δυστυχώς η εκδήλωση δεν προβλήθηκε σε τοπικό επίπεδο και έτσι πολλοί που θα ήθελαν να συμμετέχουν το γνώρισαν σχεδόν εκ των υστέρων.