Ζημιές σε βυθιζόμενους κάδους απορριμμάτων στα Θυμιανά

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 07/09/2022 - 15:14

Βλάβες σε βυθιζόμενο κάδο απορριμμάτων στην περιοχή των Θυμιανών ,προκάλεσαν άγνωστοι που θεώρησαν σκόπιμο να πετάξουν εκεί θραύσματα γιαλιού, γεγονός που καταγγέλλει ο αντιδήμαρχος καθαριότητας, Πάνος Αναγνώστου, σημειώνοντας ότι αυτές οι συμπεριφορές που προστίθενται σε άλλες - πως ανεξέλεγκτη ρίψη απορριμμάτων και ογκωδών αντικειμένων εκτός κάδων- πρέπει να απομονωθούν.

Αναλυτικά αναφέρει:

"Ο ευπρεπισμός στην εικόνα των δημόσιων χώρων έχει  ως αναγκαία προϋπόθεση  το σωστό σχεδιασμό των υπηρεσιών, το  ζήλο  των εργαζομένων που τον υλοποιούν αλλά και  τη συνεργασία των συμπολιτών που είναι οι άμεσοι αποδέκτες του αποτελέσματος.     

Αφορμή για τα παραπάνω έδωσαν ανοίκειες συμπεριφορές αγνώστων που θεωρούν την ανεξέλεγκτη ρίψη απορριμμάτων και ογκωδών αντικειμένων εκτός κάδων, ως επίτευγμα που προσβάλει βάναυσα τον πολιτισμό μας και αλλοιώνει τη δημόσια εικόνα του Δήμου μας.

Ταυτόχρονα οι ανοίκειες συμπεριφορές των ασυνείδητων δημιουργούν βλάβες στον εξοπλισμό της Υπηρεσίας που επιβαρύνουν το δημοτικό προϋπολογισμό και ευρύτερα την κοινωνία.. Έτσι λοιπόν η ρίψη θραυσμάτων γιαλού σε βυθιζόμενο κάδο απορριμμάτων στην περιοχή των Θυμιανών είχε   ως αποτέλεσμα  την καταστροφή των ολοκαίνουργιων πανάκριβων σάκων με ότι αυτό συνεπάγεται.             

Η Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης θα συνεχίσει τη συμβολή της στην διασφάλιση της ευπρεπούς δημόσιας εικόνας του Δήμου μας και ευελπιστεί στη συνεργασία των συμπολιτών μας απομονώνοντας αντικοινωνικές συμπεριφορές που αμαυρώνουν την  εικόνα και πλήττουν το  σύνολο της κοινωνίας μας."

zimies_se_vythizomenoys_kadoys_aporrimmaton_sta_thymiana

Σχετικά Άρθρα