Αιτήσεις στο Λιμενικό Ταμείο για επιπλέον χώρο στα καταστήματα

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις ΦωτογραφίεςΑκούστε το ηχιτικό
Παρ, 08/05/2020 - 15:41
Ηχητικό απόσπασμα: 

Μέχρι τις 15 Μαΐου καλούνται οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στις χερσαίες ζώνες λιμένων στο Νομών Χίου να στείλουν αίτημα στο Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χίου για τη δυνατότητα κατάληψης πρόσθετου χώρου, πλησίον αυτού που ήδη έχουν, προκειμένου να εξυπηρετηθούν, λόγω των νέων δεδομένων που υπάρχουν με την απαιτούμενη απόσταση τραπεζοκαθισμάτων εξαιτίας του covid- 19.

Mαζί με την αίτηση πρέπει να υποβάλουν τοπογραφικό σχέδιο πρόσθετου χώρου, θεωρημένο αρμοδίων και υπεύθυνη δήλωση με τη σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη, του οποίου η πρόσοψη της ιδιοκτησίας τους εκτείνεται στην χερσαία ζώνη λιμένα.

Όπως είπε στο Ράδιο «Α» ο Πρόεδρος του Λ.Τ. , Κυριάκος Ζωάνος, στόχος τους είναι μετά την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας να συνεδριάσει το διοικητικό τους συμβούλιο για να λάβει τις σχετικές αποφάσεις στις οποίες περιλαμβάνονται και τα ζητήματα της τιμολογιακής πολιτικής που αφορούν τη μείωση τελών για κοινόχρηστους χώρους. Εκτιμά ότι μετά τις 18 Μαΐου, που αναμένονται και οι επόμενες ανακοινώσεις από την Κυβέρνηση στα πλαίσια της σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων και το λιμενικό ταμείο θα έχει καθορίσει την πολιτική του.

 

i_estiasi_zitaei_reystotita_gia_na_meinoyn_oi_epiheiriseis_anoihtes

Σχετικά Άρθρα