Αργυρή... διάκριση της Άννας Χρυσούλη στα Accounting Awards 2022

Παρ, 18/02/2022 - 16:33

Την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου ανακοινώθηκαν οι νικητές των Accounting Awards 2022 powered by PROSVASIS, μεταξύ των οποίων και μια Χιώτισσα, η Άννα Χρυσούλη, που έλαβε το αργυρό βραβείο στην κατηγορία των λογιστικών γραφείων που δραστηριοποιούνται στο Βόρειο και Νότιο Αιγαίο.

Για 2η χρονιά, η κριτική επιτροπή των Accounting Awards, προεξάρχοντος του καθηγητή κυρίου Γεωργίου Βενιέρη, και η BOUSSIAS επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές στην λογιστική και την οικονομική διοίκηση (επισυνάπτεται σχετικό δελτίο Τύπου).

Ακολουθεί η αναφορά της κας Χρυσούλη κατά την παραλαβή του βραβείου:

«Είμαι πολύ συγκινημένη και είναι τιμή μου που μου απονέμεται σήμερα αυτό το βραβείο. Τα πάντα είναι εφικτά αρκεί να είσαι ικανός και πρόθυμος να δουλέψεις. Η αγορά σε ανταμείβει για τα προβλήματα που λύνεις και τις ανάγκες που εξυπηρετείς.

Ως κοινωνοί σε αυτή τη ζωή έχουμε ανάγκη ο ένας τον άλλο. Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη σε αυτούς που ξεχωρίζουν αυτή την προσπάθεια και την επιβραβεύουν, αλλά και σε εκείνους που την επιλέγουν προκειμένου να την χρηματοδοτήσουν.

Η εμπιστοσύνη όλων σας μου δίνει κίνητρο να συνεχίσω το έργο μου και δεσμεύομαι να το κανω με ταπεινότητα, σεβασμό και ευθύνη. Ευχαριστώ θερμά την οργανωτική επιτροπή Βράβευσης για την επιλογή μου και τη θέση που μου έδωσε.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον σύζυγό μου για την αμέριστη στήριξή του, τα παιδιά μου για την κατανόησή τους και τους γονείς μου για την απεριόριστη υπομονή τους, χωρις αυτους δεν θα ήμουν σημερα εδω. Αφιερωνω το βραβειο σε οσους τολμουν να φλερταρουν με την επιτυχια. Σε ολους τους "εραστες της Αριστειας"».

Συνημμένα αρχεία:

Σχετικά Άρθρα