Χίος, Δευτέρα 30 Μαρτίου

Εκθετήριο τοπικών προϊόντων και στο Αεροδρόμιο

Δείτε το Βίντεο
Τρί, 19/11/2019 - 14:02

Ένα ακόμη εκθετήριο τοπικών προϊόντων θα τοποθετηθεί στο Αεροδρόμιο Χίου από το Επιμελητήριο Χίου με στόχο την προώθηση και ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας.

«Έχουμε ήδη τοποθετήσει ένα εκθετήριο τοπικών προϊόντων στο τελωνείο Χίου και τα μηνύματα που έχουμε είναι πολύ καλά», ανέφερε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παντελής Λεγάτος  συμπληρώνοντας ότι την επόμενη εβδομάδα θα λειτουργήσει και το νέο εκθετήριο στο Αεροδρόμιο.

 Να σημειώσουμε ότι στο εκθετήριο θα τοποθετηθούν δείγματα από τοπικά προϊόντα που ανήκουν στον κλάδο των τροφίμων και ποτών.

 

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 30/03/2020 - 11:15

Ήταν αναμενόμενο ότι η μείωση της επιβατικής κίνησης και  τα περιοριστικά μέτρα, λόγω κορωνοϊού θα οδηγούσαν και σε περικοπές ακτοπλοϊκών δρομολογίων.

Να σημειώσουμε ότι από το λιμάνι της Χίου προερχόμενο από Μυτιλήνη, θα αναχωρεί το «NISSOS SAMOS» κάθε Τρίτη (21:30) για Πειραιά με ενδιάμεσους προορισμούς Οινούσσες και Ψαρά, ενώ κάθε Πέμπτη και Κυριακή (22:30) για Χίο – Πειραιά.

Τα δρομολόγια από Πειραιά διαμορφώνονται επίσης για το «NISSOS SAMOS» ως εξής: Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη αναχώρηση στις 20:00 για Χίο - Μυτιλήνη, ενώ την Παρασκευή θα ξεκινά την ίδια ώρα, αλλά θα έχει ενδιάμεσους προορισμούς Ψαρά - Οινούσσες - Χίο.

Σημειώνεται πως τα δρομολόγια της άγονης γραμμής του «BLUE STAR MΥCONOS» δεν αλλάζουν στην παρούσα φάση και συνεχίζονται κανονικά.