Χίος, Παρασκευή 26 Απριλίου

Ίδρυση ταμείου επαγγελματικής ασφάλισης από τον όμιλο Τσάκου

Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 21/06/2018 - 15:18

 

Η Tsakos ColumbiaShipmanagement και το Κοινωφελές Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος – Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης» σε συνεργασία με τo νορβηγικό νηογνώμονα διοργάνωσε  για τους αξιωματικούς του Εμπορικού Ναυτικού, τους σπουδαστές και τα στελέχη των Ναυτικών Ακαδημιών σεμινάριο  όπου  αναλύθηκαν τα οφέλη που προκύπτουν για τους ναυτικούς και τις οικογένειες τους από την ίδρυση  Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων Ομίλου Τσάκου.

Περισσότερα στην εκπομπή «ΧΙΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑ» της Παρασκευής στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV.

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 26/04/2019 - 12:47

Ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την πώληση ή μίσθωση ακινήτων του Δημοσίου ξεκινά στις 10 Μαΐου η ΕΤΑΔ. Στην ομάδα των ακινήτων που θα διατεθούν περιλαμβάνονται τρία Ξενία (Χίου, Κομοτηνής και Εδεσσας), δύο τουριστικά περίπτερα στους Δελφούς, διαμερίσματα στο Κολωνάκι, στο Μαρούσι και στο κέντρο της Αθήνας, πολυώροφο κτίριο στην Καλλιθέα καθώς και εμπορικά ακίνητα. Οπως ανακοίνωσε χθες η ΕΤΑΔ, οι διαγωνισμοί θα πραγματοποιηθούν μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.e-publicrealestate.gr προκειμένου να επιταχυνθεί η διαδικασία αξιοποίησης των ακινήτων. Στην ομάδα ακινήτων που θα διατεθούν με ηλεκτρονικό πλειστηριασμό ξεχωρίζουν:

• Το Ξενία Χίου. Κατασκευάστηκε το 1958 και έχει δυναμικότητα 50 κλινών. Βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο της πόλης της Χίου, κοντά στην παραλία Μπέλα Βίστα. Ενδείκνυται για τη μετατροπή σε boutique hotel λόγω της εξαιρετικής θέσης του.

• Το Ξενία Εδεσσας. Κατασκευάστηκε το 1963 (προσθήκες το 1998) και έχει δυναμικότητα 74 κλινών. Βρίσκεται στην περιοχή «Παράδεισος» της Εδεσσας, κοντά σε μεγάλο αριθμό αξιοθέατων. Διαθέτει υπόλοιπο δόμησης (βρίσκεται σε οικόπεδο 7,9 στρεμ.).

• Το Ξενία Κομοτηνής. Κατασκευάστηκε το 1965 και βρίσκεται κοντά στην κεντρική πλατεία της πόλης. Αποτελείται από δύο πτέρυγες και έχει δυναμικότητα 46 κλινών. Βρίσκεται σε οικόπεδο 18 στρεμμάτων, με αποτέλεσμα να έχει σημαντικό υπόλοιπο δόμησης. Στην πόλη υπάρχει έλλειψη ξενοδοχείων υψηλών προδιαγραφών.

 

Αναδημοσίευση από http://www.kathimerini.gr