Μετακόμιση

Σημαντικές συμβουλές για τη μετακόμισή σας
Πέμ, 06/08/2020 - 15:02
Σημαντικές συμβουλές για μια μετακόμιση

Είστε σε αναζήτηση νέας κατοικίας και αγχώνεστε για τη σωστή και οργανωμένη μετακόμισή σας από μία υπεύθυνη μεταφορική; Αρχικά θα πρέπει να λάβετε μια ολοκληρωμένη και αξιόπιστη προσφορά ανάλογα με τις ανάγκες σας για να εξυπηρετηθείτε άμεσα και αποτελεσματικά με το λιγότερο δυνατό κόστος.

Με τη σωστή καθοδήγηση από τους ειδικούς, θα καλύψετε οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει στη μεταφορά σας, είτε πρόκειται για τακτοποίηση αντικειμένων, λύσιμο ή δέσιμο, ενδεχομένως αμπαλάζ καθώς και χρήση ανυψωτικού μηχανήματος.

Πώς κοστολογείται μια μετακόμιση;

H τιμή της μετακόμισης ορίζεται από τους ειδικούς λαμβάνοντας υπόψη ορισμένες παραμέτρους που αφορούν:

 • Στα αντικείμενα και τον όγκο τους
 • Στο ενδεχόμενο αμπαλάζ για να συσκευαστούν τα αντικείμενα
 • Στο λύσιμο και δέσιμο αντικειμένων που είναι πολύ βαριά
 • Στα εργατικά χέρια
 • Στη χρήση αναβατορίου ( ανάλογα με το χρονικό διάστημα ενοικίασης καθώς και με τα στησίματα

Για μια γενικότερη εικόνα, οι τιμές στην πλατφόρμα μας ανάλογα με τα τετραγωνικά του σπιτιού κυμαίνονται ως εξής:

 • Από 49€  για Γκαρσονιέρα
 • Από 70€ για Δυάρι
 • Από 90€ για Τριάρι
 • Από 110€ για Τεσσάρι

 

Σε τι θα πρέπει να δώσω ιδιαίτερη σημασία στην αναζήτηση μεταφορικής;

Αρχικά εφόσον αναζητάτε μεταφορική, θα πρέπει να κάνετε μια αναλυτική περιγραφή της λίστας αντικειμένων αναφέροντας ο,τιδήποτε δεν περνάει από σκάλες ή είναι αρκετά ογκώδες για να περάσει από πόρτες. Κάνετε μια λίστα των πραγμάτων και επιβεβαιώστε και κούτες ή σακούλες που καταλαμβάνουν όγκο.

Θα πρέπει να συνεργείο να γνωρίζει εάν θα χρειαστεί να κάνουν συσκευασίες ώστε να προμηθευτούν σωστά τα υλικά και να φροντίσουν μην έχετε ανεπιθύμητες ζημιές. Να σημειωθεί το σημείο παραλαβής και παράδοσης ώστε να γίνει έλεγχος της οδού. Ενδεχομένως να είναι πολυσύχναστος δρόμος και να χρειαστεί να φυλαχθεί χώρος για το φορτηγό ή κάποιον άλλον χειρισμό εάν σταθμεύσει μακριά από την είσοδο. Ιδιαίτερη σημασία έχουν όροφοι απ’ όπου θα γίνει παραλαβή και παράδοση (καθώς και η ύπαρξη ή μη ανελκυστήρα).

 Όπως προαναφέρθηκε, θα πρέπει να έχει διακανονισθεί το ζήτημα με το χώρο στάθμευσης του φορτηγού και η δυνατότητα χρήσης ανυψωτικού ( αν υπάρχουν δέντρα ή καλώδια που εμποδίζουν να στηθεί). Ενδεχομένως να πρόκειται για πολυσύχναστο δρόμο όπου υπάρχει διέλευση λεωφορείου και εμποδίζει τη στάθμευση, να είναι στενός ο δρόμος και να χρειάζεται ειδική άδεια από την αστυνομία ή την τροχαία ώστε να επιτραπεί η πραγματοποίηση της μεταφοράς.

Εάν σας πιέζει ο χρόνος και χρειάζεστε μετακόμιση τώρα θα πρέπει να αξιολογήσετε διάφορους επαγγελματίες και ενδεχόμενες τιμές.

 Γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να επιστήσετε μεγάλη προσοχή στα εξής:

 • Να λάβετε ολοκληρωμένη εικόνα και προσφορά πριν προγραμματίσετε τη μεταφορά σας.
 • Να διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό που απαιτείται για τη φύση της δικής σας μετακόμισης (π.χ. αναβατόριο).
 • Να ενημερωθείτε για την εμπειρία και αξιοπιστία του προσωπικού.
 • Να εκδίδει τιμολόγιο εφόσον ζητηθεί.

 

Γιατί να εμπιστευτώ το MyConstructor.gr για μετακόμιση;

Η πλατφόρμα μας προσφέρει πληθώρα μεταφορικών για να επιλέξετε εφόσον ενδιαφέρεστε για μετακόμιση. Φυσικά μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα και στην καλύτερη δυνατή τιμή αλλά και να προγραμματίσετε τη μεταφορά σας μερικές ημέρες ή εβδομάδες νωρίτερα για να αποφύγετε το άγχος.

Οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει σχετικά με τη μεταφορά σας, μπορεί να εξυπηρετηθεί αξιόπιστα και έμπειρα από το συνεργείο μας. Ό,τι αφορά εξοπλισμό και υλικά, διαθέτουμε τη γνώση και τη δυνατότητα να αναλάβουμε τη συσκευασία, τη συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση και τα κατάλληλα εργαλεία.

Είτε πρόκειται για μετακόμιση με μεγάλο όγκο αντικειμένων είτε για μια απλή και σύντομη μεταφορά, οι επαγγελματίες μας διαθέτουν την εμπειρία να εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν τίθεται λόγος ανησυχίας τόσο για την περάτωση όσο και για την ομαλή μεταφορά των πραγμάτων σας χωρίς άγχος ή ανεπιθύμητες ζημιές.

Με μια σύντομη ματιά στην πλατφόρμα μας έχετε τη δυνατότητα να σχηματίσετε ολοκληρωμένη άποψη για την τελική τιμή σχετικά με μια οικιακή μεταφορά καθώς και να επιλέξετε από τους προτεινόμενους επαγγελματίες μας.

Σχετικά Άρθρα