Μισό εισιτήριο για τους μαθητές

Παρ, 11/09/2015 - 15:04

Ήταν καιρός να ληφθεί μια τέτοια απόφαση, αφού οι οικονομικές συγκυρίες το απαιτούν και παράλληλα το ίδιο το ΚΤΕΛ μπορεί να ενισχύσει το ρόλο του και να έχει επιπλέον πόρους. Αναφερόμαστε στην απόφασή του Αστικού ΚΤΕΛ, που ανακοινώθηκε σήμερα, και παρέχει τη δυνατότητα έκδοσης από τους μαθητές ειδικής κάρτας, που θα τους επιτρέπει να χρησιμοποιούν για τις μετακινήσεις τους τα λεωφορεία πληρώνοντας μισό εισιτήριο τα απογεύματα και τα Σαββατοκύριακα. Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση του φορέα:

 «Εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς και της οικονομικής κρίσης το Αστικό ΚΤΕΛ Χίου Α.Ε. αποφάσισε όλοι οι μαθητές Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης, να προμηθευτούν τη μαθητική κάρτα που διανέμεται δωρεάν σε όλα τα μεγάλα βιβλιοπωλεία της πόλης μας και με την επίδειξή της θα πληρώνουν το μισό εισιτήριο όλες της ήμερες του σχολικού έτους εκτός της διακοπής Χριστουγέννων και του Πάσχα (δηλαδή απογεύματα και σαββατοκύριακο).

 Στη σχολική κάρτα θα πρέπει να υπάρχει απαραιτήτως η φωτογραφία του μαθητή, το ονοματεπώνυμό του, η διεύθυνση κατοικίας του, το σχολειό που πηγαίνει και η σφραγίδα από τη διεύθυνση του εκάστοτε σχολειού.»

 

Σχετικά Άρθρα