Ο Ερντογάν σχεδιάζει απαγορευτική αύξηση φόρων στους Τούρκους επισκέπτες των νησιών!

Επιβεβαίωση της "Α" από τον Πρόεδρο του Φορέα Τουρισμού Κ. Μούνδρο
Δείτε τις Φωτογραφίες
Παρ, 21/06/2024 - 12:17

Την πληροφορία της "Αλήθειας"  για τα σχέδια που απεργάζεται ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν για να φρενάρει την έξοδο από τη χώρα πολιτών του προκειμένου να κάνουν διακοπές,  με υπέρογκη αύξηση της φορολογίας επιβεβαίωσε σήμερα ο Πρόεδρος του Φορέα Τουρισμού Χίου, Κώστας Μούνδρος λέγοντας ότι δημοσιογράφος από τη γείτονα του έκανε γνωστό ότι αντί των 4,5 ευρώ που ισχύει σήμερα προτείνεται το ποσό των φόρων να αυξηθεί στα 85 ευρώ!

"Αν συμβεί αυτό θα είναι απαγορευτικά τα μονοήμερα ταξίδια, που ενδιαφέρουν τη Χίο σαν προορισμό", ανέφερε ο κος Μούνδρος σε συνέντευξή του στο Ράδιο "Α", λέγοντας ότι στο ποσό αυτό προστίθεται επίσης τα εισιτήρια και τα λιμενικά τέλη με αποτέλεσμα να υπερβαίνει τα 100 ευρώ το κόστος της μονοήμερης μόνο για τη μετακίνηση!

"Ας ελπίσουμε ότι δεν θα το εφαρμόσει", ανέφερε ο κος Μούνδρος, ο οποίος σημείωσε ότι αντίθετα ακόμη κι αν συμβεί κάτι τέτοιο εκτιμά ότι όσοι Τούρκοι επιλέγουν να κάνουν διακοπές για μια εβδομάδα στο νησί (π.χ. από Κωνσταντινούπολη), δε νομίζει ότι θα επηρεαστούν.

Σχετικά Άρθρα