Χίος, Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου

Κλειστά σχολεία... λόγω εκλογών !

Διαφωνεί η ΕΛΜΕ
Ακούστε το ηχιτικό
Τρί, 06/11/2018 - 14:49
Ηχητικό απόσπασμα: 

Κλειστά θα είναι όλα τα σχολεία αύριο, λόγω της διεξαγωγής εκλογών αιρετών εκπροσώπων στα "Υπηρεσιακά Συμβούλια Εκπαιδευτικού Προσωπικού".

"Εμείς έχουμε αντίθετη απόψη", είπε σήμερα, μέσω του Ράδιο "Αλήθεια" ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕ, λέγοντας ότι η συγκεκριμένη απόφαση για το κλείσιμο των σχολείων, κάθε πρώτη Τετάρτη του Νοεμβρίου για τις εκλογές στα υπηρεσιακά συμβούλια κατοχυρώθηκε με προεδρικό διάταγμα του 2003.

Μέχρι τότε η συγκεκριμένη εκλογική διαδικασία γίνονταν Σάββατο, είπε ο κ. Σταυρινούδης, επισημαίνοντας ότι οι συνδικαλιστές ζητούν μόνο σε μια εργάσιμη ημέρα το χρόνο να έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν τη Γενική τους Συνέλευση.

 

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 05/12/2019 - 19:34

Εκπαίδευση με εκδηλώσεις στο I love Enlish τον Δεκέμβριο με τις παρακάτω δράσεις; 

Σάββατο 7/12    12:00-14:00 Φτιάχνουμε το «δικό μας» παραμύθι-Μέμορι.

Σάββατο 14/12   12:00-14:00 Εργαστήριο κούκλας- κουκλοθεάτρου.

Σάββατο 21/12   12:00- 14:00 Δίνουμε  λύσεις σε προβλήμματα φίλων μας- Παιχνίδια συναισθηματικής Νοημοσύνης.

 Στόχος των εκδηλώσεων οι «ΓΕΦΥΡΕΣ» ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Οι «Γέφυρες» είναι ένα πρόγραμμα με στόχο να γεφυρώσει το χάσμα επικοινωνίας μεταξύ των εμπλεκομένων στην ειδική και γενική εκπαίδευση, που θα πλαισιωθεί με τις παρακάτω εκδηλώσεις:

Παρασκευή 13/12 20:15. Πρώτη συνάντηση.

Πρόκειται για διεπιστημονική συζήτηση που θα γίνει στο χώρο του I LOVE ENGLISH, μαζί με την ψυχολόγο Μαρίνα Μποζάνη, τη συγγραφέα-παιδαγωγό Βίκυ Σγουρέλλη και το εκπαιδευτικό προσωπικό του I LOVE ENGLISH με στόχο την ενημέρωση σε καίρια εκπαιδευτικά ζητήματα που προκύπτουν από την έλλειψη επικοινωνίας και συνεργασίας και προτάσεις για την αντιμετώπισή τους, την Παρασκευή 13/12 στις 8.15 μ.μ.

Σ' αυτήν την διεπιστημονική συνεργασία, θα αναλυθούν πόσο σημαντική είναι η συνεργασία μεταξύ των γονέων- εκπαιδευτικών-θεραπευτών- κοινωνικών επιστημόνων.

Θα συζητηθούν θέματα που απασχολούν τους γονείς. προβλήματα που προκύπτουν από την ελλιπή ενημέρωση και την υπερφόρτωση του μαθητή και την αντιμετώπισής του. Διαχείριση χρόνου – εξωσχολικές δραστηριότητες κ.λ.π.