Χίος, Κυριακή 17 Νοεμβρίου

Τρομερή διπλωματική επιτυχία Μητσοτάκη η δέσμευση Βέμπερ για τα πλεονάσματα

Δείτε το Βίντεο
Σάβ, 09/02/2019 - 18:58

Ο Βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νότης Μηταράκης ανέφερε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά ότι είναι τρομερή διπλωματική επιτυχία του Κυριάκου Μητσοτάκη, η δέσμευση Βέμπερ ότι θα ξανασυζητήσουμε τα πρωτογενή πλεονάσματα

Επίσης, τόνισε την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας "για μία καλύτερη ζωή", που παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο 12ο Συνέδριο. Προτάσεις για στήριξη της οικογένειας, για κίνητρα για το δημογραφικό, για προστασία των συνταξιούχων, για προστασία των πολιτών. Έχουμε πολύ συγκεκριμένες προτάσεις για να αναπνεύσει η Ελληνική κοινωνία και οικονομία. Η Ελλάδα χρειάζεται χαμηλότερα πλεονάσματα, για να πετύχουμε μεγαλύτερο ρυθμό ανάπτυξης και να βρει δουλειά περισσότερος κόσμος.

Ακόμη, σημείωσε ότι η Ελλάδα έχει δεσμευθεί να φορολογεί περισσότερο από όσο χρειάζεται η ελληνική οικονομία. Τα πρωτόγνωρα πλεονάσματα για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα είναι η παρακαταθήκη της Κυβέρνησης Τσίπρας.

Τέλος, ο κ. Μηταράκης είπε ότι η Νέα Δημοκρατία μιλάει για μείωση φορολογίας και στα φυσικά πρόσωπα και στις επιχειρήσεις και στο ΦΠΑ για να μπορέσει να βρει δουλειά ο κόσμος.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 15/11/2019 - 15:05

Την εξέγερση του Πολυτεχνείου τιμά η εκπαιδευτική κοινότητα αλλά και οι πολίτες, με τις τριήμερες εκδηλώσεις να ξεκινούν από τα σχολεία.

Μαθητές και εκπαιδευτικοί αναφέρθηκαν στα μηνύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου έτσι όπως καταγράφηκαν μέσα από στίχους, μελωδίες και πεζά κείμενα.

xekinisan_oi_triimeres_ekdiloseis_gia_to_polytehneio