Το φτιάξανε και το... παρατήσανε!

Δείτε τις Φωτογραφίες
Σάβ, 03/06/2023 - 10:24

Επειδή έχουμε ξανά εκλογές και επειδή υπάρχει και το παράδειγμα του Οίκου Ναύτη, που βγήκαν άχρηστα ολόκληρα εργαστήρια, επειδή δεν βγήκαν ποτέ από τις... ζελατίνες ας πάρουν υπ' όψιν οι υποψήφιοι Βουλευτές την παρακάτω επισήμανση με τις σχετικές φωτογραφίες του Προέδρου του Συλλόγου πασχόντων από Σκλήρυνση κατά πλάκας Σταμάτη Κλουμάση.

"Είναι κρίμα και άδικο να υπάρχει ένα πλήρως εξοπλισμένο (κάτω φωτογραφίες) Κέντρο Φυσικής και Ιατρικής ΑΠοκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ) στην Χίο και να μην μπήκε ποτέ σε λειτουργία ελλείψης προσωπικού. Τρεις κυβερνήσεις άλλαξαν και ο εξοπλισμός παραμένει στην αρχική τοποθέτηση του.

Ένα ΚΕΦΙΑΠ που θα ήταν η σωτηρία όλων όσων το χρειάζονται, αφού θα ήταν πλήρως στελεχωμένο με όλες τις ειδικότητες που προβλέπονται, ελαφρύνοντας κατά μεγάλο ποσοστό την λειτουργία του νοσοκομείου και αποφεύγοντας οι ασθενείς πολύμηνες αναμονές ή υπέρογκα έξοδα σε κέντρα αποκατάστασης εκτός νησιού.

Το υπάρχον ελλειπής προσωπικό κάνει υπερπροσπάθειες, προσφέροντας τον καλύτερο τους εαυτό πάντα με χαμόγελο και εξυπηρέτηση."

 

Σχετικά Άρθρα