Για "ρατσιστικό παραλήρημα και αντιΚΚΕ μένος" κατηγορείτο ΚΚΕ τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Χίου

Ανακοίνωση της Τ.Ε. Χίου του ΚΚΕ
Τρί, 05/06/2018 - 16:40
KKE

 

Προκαλούν μόνο αποστροφή και ντροπή οι ρατσιστικές και αντιπαιδαγωγικές δηλώσεις του προέδρου Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Χίου, Κωστή Καρατζά, σε χώρο κοινωνικής δικτύωσης, ενάντια στα προσφυγόπουλα και την εκπαίδευσή τους, ο οποίος χαρακτηρίζει «τραγικό» το αίτημα για εκμάθηση της γλώσσας τους αλλά και της ελληνικής ως ξένης γλώσσας.

 

Εμφανίζεται υπέρμαχος του «απεγκλωβισμού» τους αλλά «ξεχνά» ότι ο ίδιος και οι πολιτικοί του συνοδοιπόροι δημιούργησαν τα hot spot στη Χίο και επιμένουν να τα διατηρούν σε άθλιες συνθήκες ενώ προετοιμάζουν νέα. Είναι πολιτικά επικίνδυνος!

 

"Βαράει το σαμάρι" βάζοντάς τα με τα προσφυγόπουλα για να κρύψει τη συμφωνία του με τη συμμετοχή στο ΝΑΤΟ, την ΕΕ και τη εμπλοκή της κυβέρνησης στα πολεμικά σχέδιά τους, που γεννούν τον πόλεμο και την προσφυγιά, με τη συμφωνία και της ΝΔ.

 

Όλα αυτά, μαζί με την αντιΚΚΕ επίθεσή του με χαρακτηρισμούς της δεκαετίας του '50 για «εθνοπροδοτικό ΚΚΕ», «αρχιδολοφόνο Στάλιν», που θα ζήλευε κάθε συνεπής εκπρόσωπος του συστήματος ακόμα και της τότε εποχής, πρέπει να αποτελέσουν κριτήριο για τους Χιώτες εργαζόμενους και τους εκπαιδευτικούς για το ποιον του. Να τον χαίρονται όσοι τον διόρισαν ως πρόεδρο της ΔΕΠ σε θέση ευθύνης για την Παιδεία των παιδιών μας.

Να τον χαίρεται και το κόμμα της ΝΔ και η ΔΑΚΕ που αποτελεί πρωτοκλασάτο στέλεχός τους αλλά και η Δημοτική Αρχή που του ανέθεσε τον ευαίσθητο τομέα της Εκπαίδευσης.

 

Σχετικά Άρθρα