Κιβωτός του κόσμου: «Πέταξαν στο δρόμο την οικογένεια του πατρός Αντωνίου»

«Είναι παράνομο» λέει ο δικηγόρος του
Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Σάβ, 03/12/2022 - 13:01

Ως που θα φτάσει η "ξεφτίλα"; 

Ως πότε θα σταυρώνεται ένας άνθρωπος χωρίς κατηγορία;

Και όμως η κοινωνία παρακολουθεί απαθής.

Έτσι ο άνθρωπος που έσωσε από το δρόμο χιλιάδες παιδιά, που τους έδωσε αγάπη, μόρφωση, τροφή και στέγη είναι σήμερα... ανέστιος, τον πέταξαν στην κυριολεξία στο δρόμο. 

Τα υπόλοιπα για τον συμπατριώτη μας πατ. Αντώνιο Παπανικολάου και την οικογένεια του, διαβάστε τα σε σχετικό ρεπορτάζ της Αναστασίας Σταματοπούλου στο www.newsit.

«Παράνομα, το τονίζω, κλείδωσαν και πέταξαν στο δρόμο την οικογένεια του πατρός Αντωνίου. Αυτή τη στιγμή είναι ανέστιος… Απαιτούμε την άμεση επέμβαση των εισαγγελικών αρχών» είπε ο δικηγόρος του, μιλώντας στους δημοσιογράφους, το μεσημέρι του Σαββάτου (3/12).

Σχολιάζοντας την απομάκρυνση του πατρός Αντωνίου από όλες τις δομές της Κιβωτού, ο Θρασύβουλος Κονταξής, συμπλήρωσε: «Ελπίζω ο κύριος Ιερώνυμος, η κυρία Μαρτίνου και η κυρία Μιχαηλίδου να κοιμήθηκαν καλά στα πολυτελή διαμερίσματά τους», τονίζοντας ότι ο πατήρ Αντώνιος που έμενε στην Κιβωτό του κόσμου, δεν έχει πού αλλού να μείνει με την οικογένειά του.

Ο δικηγόρος είπε επίσης στους δημοσιογράφους ότι δεν υπήρχε προειδοποίηση ή επίσημη ενημέρωση για να αφήσει το χώρο που έμενε ο πατήρ Αντώνιος με την οικογένειά του. Είπε ότι έχουν αλλάξει τις κλειδαριές και η οικογένεια δε μπορεί ούτε τα πράγματά της να πάρει.

«Είναι παράνομο! Θα κάνω ό,τι προβλέπει ο νόμος. Τη δευτέρα θα δω τον κύριο Ντογιάκο και θα υποβληθεί και έγκληση για συγκεκριμένα αδικήματα» είπε ο δικηγόρος.

Τέλος, σχολιάζοντας δημοσιεύματα με δηλώσεις του πατρός Αντωνίου, ο δικηγόρος ξεκαθάρισε ότι «ο πατέρας Αντώνιος δεν έχει προβεί σε καμία δήλωση. Ούτε ο πατέρας Αντώνιος, ούτε η πρεσβυτέρα».

Όπως είπε μάλιστα, ο δεύτερος δικηγόρος που έχει αναλάβει την υπόθεση, η αλλαγή της κλειδαριάς στον κοιτώνα της δομής, όπου έμενε μέχρι χθες η οικογένεια «οδήγησε ένα ζεύγος ανθρώπων, μαζί με το ανήλικο παιδί τους, να διανυκτερεύσουν ενός του αυτοκινήτου γιατί δεν έχουν πού αλλού να πάνε».

Και συμπλήρωσε:

«Βιώνουμε μία κατάσταση πλήρους κατάχρησης του κράτους δικαίου, ευθείας παραβίασης του τεκμηρίου αθωώτας, παρατετεμένης κατάστασης ανθρωποφαγίας για έναν άνθρωπο που είναι και το έχει δηλώσει εξ αρχής, αθώος».

 

dikigoros_patros_antonioy_petaxan_sto_dromo_tin_oikogeneia_toy_-_einai_paranomo

Σχετικά Άρθρα