Πρόεδρος "Εφήβου" για γήπεδο: Μείναμε μόνο στα λόγια

Τετ, 29/07/2020 - 15:16

Σε νέα βάση θα τεθεί στο εξής η όποια παραχώρηση του «γηπέδου», συνολικής επιφάνειας 18 στρεμμάτων, του Εφήβου στο Δήμο Χίου, δήλωσε από το Ράδιο «Α» ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Κώστας Βεζέρης, μετά το «ναυάγιο» της προηγούμενης παραχώρησης για να γίνουν έργα που περιελάμβαναν -μεταξύ άλλων- γήπεδα για στίβο, μπάσκετ, βόλεϊ, τένις, ποδόσφαιρο, κερκίδες, αποδυτήρια κ.λ.π.

Η πρόσφατη απόφαση της Διοίκησης του Νομικού Προσώπου του Δ. Χίου  να επιστρέψει  την έκταση που είχε παραχωρηθεί διότι δεν είχε ωριμάσει, σε μελετητικό επίπεδο το έργο, απογοήτευσε τα μέλη του Εφήβου, που προσδοκούσαν ότι ένα όνειρο δεκαετιών αυτή τη φορά θα γίνονταν πραγματικότητα.

Σύμφωνα με τον προπονητή του Εφήβου, Γιάννη Τζήγκα 5 φορές έχουν παραχωρήσει σε δημόσιο φορέα μια έκταση «φιλέτο» και βρίσκονται πάλι στην αρχή, κρατώντας ως θετικό την προσωπική παρέμβαση του Δημάρχου Σταμάτη Κάρμαντζη ότι θα εξασφαλιστεί χρηματοδότηση για να γίνει η μελέτη του έργου.

Αυτή τη φορά ωστόσο ο έφηβος για να συνεργαστεί θα θέσει προϋποθέσεις, όπως είπε και ο Πρόεδρός του και σαφή χρονοδιαγράμματα.

«Μέχρι τώρα έχουμε μείνει μόνο σε μελέτες και λόγια. Πρέπει να μιλήσουμε ουσιαστικά», τόνισε ο Κ. Βεζέρης.

Ο κος Τζήγκας δεν έκρυψε την ενόχλησή του ιδιαίτερα για τη στάση που τήρησαν στη συνεδρίαση του νομικού προσώπου, όπου αποφασίστηκε η επιστροφή του γηπέδου, οι εκπρόσωποι των αθλητικών φορέων που ψήφισαν «λευκό».

«Αν γίνει το έργο στην έκταση του Εφήβου, που βρίσκεται ανάμεσα στο ΚΤΕΟ και στο Γυμνάσιο Κάμπου πολλαπλά ωφελημένη θα είναι η κοινωνία μας και όχι μόνο ο Έφηβος. Θα γίνει μια νέα "Φάρκαινα"», σχολίασε καταλήγοντας ο Κώστας Βεζέρης.

Σχετικά Άρθρα