
Επιστολή συνεργασίας.
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΟΣ!
ΠΡΟΣ:
Αντιπεριφερειάρχη Χίου
Βουλευτές Χίου
Δήμαρχο Χίου
Εκπρόσωπο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης
Η πατρίδα μας διανύει μια από τις δυσκολότερες περιόδους της ιστορίας της μεταπολιτευτικά. Το να περιγράψω τα δεδομένα και τις συνέπειες αυτής, δεν νομίζω ότι θα έχει κανένα νόημα, μιας και όλοι τα γνωρίζουμε και τα βιώνουμε καθημερινά.
Εμείς όμως γεννηθήκαμε και ζούμε σε ένα ακριτικό νησί κατά βάση ξεχασμένο από τις κυβερνήσεις και πρέπει να επιβιώσουμε. Και μπορούμε να επιβιώσουμε!
Όλοι μας πια αποστρεφόμαστε τις αντιπαραθέσεις, τα πισώπλατα μαχαιρώματα, την αυτοεπίδειξη, τους διαξιφισμούς, τα ατελείωτα ‘εγώ’.
Οι επιπτώσεις αυτών των συμπεριφορών είναι να έχει απαξιωθεί ολοκληρωτικά τόσο η πολιτική όσο και οι πολιτικοί.
Πρότασή μου λοιπόν, είναι να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, να δημιουργήσουμε ανάπτυξη στον τόπο μας και πρώτα - πρώτα να διορθώσουμε ό,τι μας περιβάλλει καθημερινά, ό,τι μας ενοχλεί, ό,τι μας στεναχωρεί μέσα από μία εν δυνάμει συνεργασία.
Μόνη μου, όπως ανέφερα και στην δήλωση μου όταν εξελέγην βουλευτής του νησιού μας, δεν μπορώ να προσφέρω παρά ελάχιστα.
Θα ήθελα πρώταρχικώς να δηλώσω ότι οι παρακάτω σκέψεις και προτάσεις μου δεν εχουν στόχο σε καμία περίπτωση την προβολή μου ως ιθύνοντα νου ούτε και επιθυμώ να επιβάλλω τις απόψεις μου ή υποσκελίσω την θέση ή τις αρμοδιότητες κανενός ατόμου ή φορέα.
Ενδεχομένως κάποια από τα θέματα στα οποία αναφέρομαι δια του παρόντος, να είναι εσφαλμένες σκέψεις ή να μην είναι εφαρμόσιμα, και σε κάποια μπορει να μην είμαι ίσως και καλά πληροφορημένη..
Αποκλειστικός όμως στόχος μου είναι να προσπαθήσω με την συνδρομή όλων, πέρα και πάνω από κάθε κομματικό κριτήριο και πεποίθηση να ενωθούμε όλοι μαζί και να γίνουμε ΜΙΑ ΦΩΝΗ στα όποια κέντρα εξουσίας!
Πρότασή μου λοιπόν είναι η δημιουργία ενός άτυπου οργάνου, που θα συμπεριλαμβάνει όλους τους διοικούντες τη Χίο, οι οποίοι θα συναποφασίσουμε όσα η Χίος χρειάζεται αλλά και την 'ρότα' που θα κατευθυνθεί το νησί μας.
Τα παρακάτω αποτελούν τις προσωπικές μου απόψεις και θέσεις και είναι αυτονόητο ότι θα προστεθούν οι προτάσεις όλων των συμμετεχόντων!
Στην παρούσα δε φάση, είμαστε τυχεροί διότι ένας Χιώτης ετεροδημότης ο Κος Μηταράκης, βρίσκεται στην θέση του υφυπουργού σε ένα πολύ σημαντικό υπουργείο και έχει δείξει την διάθεση του να μας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων μας.

































