Στη Χίο η Ευρωβουλευτής Άννα Μισέλ - Ασημακοπούλου

Πέμ, 28/07/2022 - 18:24

Στο νησί μας θα βρίσκεται αύριο και το Σάββατο  η Ευρωβουλευτής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωομάδας της ΝΔ και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ως τελευταίος σταθμός της περιοδείας της This is Greece”, στα νησιά του Αιγαίου.

Το πρόγραμμα της κυρίας Ασημακοπούλου, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει συνάντηση με την Διοίκηση του Επιμελητηρίου, στην οποία θα γίνει ενημέρωση για τη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα της Γενικής Διεύθυνσης Εμπορίου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, «Access2Markets», όπως και τις  δυνατότητες ανάπτυξης του εξαγωγικού τους προφίλ και η ενίσχυση της εξωστρέφειάς τους στις διεθνείς αγορές.

Επιπλέον, η Ευρωβουλευτής θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, κ.κ. Μάρκο, καθώς και τον Δήμαρχο Χίου, Σταμάτη Κάρμαντζη. Τέλος, η κα Ασημακοπούλου θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με θεσμικούς φορείς, εκπροσώπους των επιχειρήσεων του νησιού της μαστίχας, αλλά και τοπικές οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας.

 

Σχετικά Άρθρα