Τον... Καμίνη ξαναφέρνει το ΚΙΝΑΛ στην κινητοποίηση της Τετάρτης

Τρί, 22/02/2022 - 06:56
Γ. Καμίνης

Το ΚΙΝΑΛ Χίου με ανακοίνωση του δηλώνει ότι συμμετέχει στην κινητοποίηση της Τετάρτης στην Πλατεία Νικολάου Πλαστήρα, στην οποία θα παραυρεθεί και ο Βουλευτής Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Καμίνης.

Αναλυτικά η ανκοίνωση έχει ως εξής:

«Την περασμένη εβδομάδα η κυβέρνηση ΝΔ απέδειξε για άλλη μια φορά ότι βρίσκεται σε σύγχυση. Από την μια θεωρεί ότι πρέπει να ενισχυθεί η εθνική άμυνα μας με την αγορά των Ραφάλ και από την άλλη επιμένει στην δημιουργία υπερδομών στα ακριτικά μας νησιά.

Ως Κίνημα Αλλαγής συμφωνούμε απόλυτα τόσο με την συμφωνία Γαλλίας-Ελλάδας όσο με την ενίσχυση της Εθνικής άμυνας γι’ αυτό και τα υπερψηφίσαμε. Δεν μπορούμε όμως να ταυτόχρονα να υποσκάπτουμε αυτά τα δύο, δημιουργώντας Υπερδομές στις εθνικά ευάλωτες περιοχές
της χώρας.

Πρέπει επιτέλους η κυβέρνηση ΝΔ και ο υπουργός κ. Μηταράκης να αντιληφθούν ότι Υπερδομές - φυλακές δεν είναι η λύση αλλά ίσα ίσα εντείνουν το πρόβλημα.

Έτσι για άλλη μια φορά την Τετάρτη 23/2/2022 με συγκέντρωση συλλαλητήριο καλείται η χιακή κοινωνία να υψώσει την φωνή της και να υποδείξει τα αυτονόητα.

Ως Κίνημα Αλλαγής θα συμμετέχουμε ενεργά σ’ αυτήν την κινητοποίηση στην οποία θα παρευρεθεί και ο βουλευτής Επικρατείας του Κινήματος, κύριος Γιώργος Καμίνης. Καλούμε όλους Χιώτες να συστρατευθούμε στη προσπάθεια αποτροπής μιας επικίνδυνης, εντελώς παράλογης και εθνικά επιζήμιας πολιτικής».

Σχετικά Άρθρα