Χίος, Κυριακή 19 Μαΐου

Του έδωσε φυλλάδια της Μητροπόλεως να τα μοιράσει στην Ευρωβουλή

Σάβ, 23/03/2019 - 06:39

Πήγε να δεί τον Μητροπολίτη και έφυγε με... φυλλάδια της Μητροπόλεως για να τα μοιράσει στην Ευρωβουλή.

Και εκτός αυτού μεταξύ σοβαρού και αστείου τα άτομα της συνοδείας του Μ. Κεφαλογιάννη του είπαν να το κάνει γιατί ο Χίου κ. Μάρκος είναι άξιος να το... ελέγξει.

Τα υπόλοιπα στο δελτίο τύπου της Μητροπόλεως:

"Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκο επισκεύθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 22 Μαρτίου ο Ευρωβουλευτής κ. Εμμανουήλ Κεφαλογιάννης.

Η συζήτησή τους περιεστράφη γύρω από θέματα εθνικής σημασίας στον χώρο του ανατολικού Αιγαίου, για τα οποία ο χιώτης Ιεράρχης ζήτησε την συνδρομή του Ευρωβουλευτή, ώστε να καταστούν γνωστά στα όργανα της Ε. Ε., δεδομένου οτι τα νησιά μας είναι τα ανατολικά σύνορα της Ευρώπης.

Ο Σεβασμιώτατος έδωσε στον κ. Κεφαλογιάννη μεγάλο αριθμό αντιτύπων φυλλαδίου της Ιεράς Μητροπόλεως για στιγμές και μνηνεία της χιακής ιστορίας 8.000 ετών, προκειμένου να διανεμηθούν σε όλα τα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίο."

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 17/05/2019 - 19:38

Το Εργατικό Κέντρο Χίου καταδικάζει την επίθεση, σωματική και λεκτική, κατά των εργαζόμενων διασωστών στο ΕΚΑΒ Χίου που δέχτηκαν κατά την ώρα εκτέλεσης των καθηκόντων τους σε περιστατικό διακομιδής ασθενούς στο νοσοκομείο του νησιού.

Από το περιστατικό προκλήθηκαν και υλικές ζημιές στο ασθενοφόρο το οποίο για σημαντικό χρονικό διάστημα θα παραμείνει ακινητοποιημένο προκειμένου να επιδιορθωθεί με ότι αυτό συνεπάγεται σε περίπτωση που παραστεί κάποια ανάγκη.

Το Εργατικό Κέντρο θα είναι πάντα στο πλευρό των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ που εργάζονται με ζήλο στον ιδιαίτερο και δύσκολο τομέα της υγείας.

Τέλος, καλούμε όλους τους αρμόδιους φορείς να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την στελέχωση των υπηρεσιών υγείας του νησιού μας σε ανθρώπινο δυναμικό και υλικοτεχνική υποδομή.