Χίος, Σάββατο 25 Μαΐου

Υποψήφιος Δήμαρχος Χίου με την υποστήριξη του Σύριζα ο Μανώλης Στάθης

Κυρ, 10/02/2019 - 05:53

Συνέλευση μελών του Σύριζα Χίου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στον ημιώροφο του Ξενοδοχείο «Διάνα». Σ’ αυτήν σύμφωνα με πληροφορίες αποφασίστηκε να δημιουργηθεί Δημοτική Κίνηση με την ονομασία «Δίκτυο πολιτών» με επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο τον καθηγητή Μανώλη Στάθη.

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 25/05/2019 - 06:53

Εχει παγιωθεί πιά με την συχνότητα των εκλογικών αναμετρήσεων.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ δεν δίνει μόνο την δυνατότητα ισότιμης προβολής αλλά της γρήγορης έγκυρης μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Αυτό θα γίνει άλλη μια φορά την Κυριακή, όπου η καρδιά της ενημέρωσης αλλά και μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων στο νησί μας αλλά και στο Βόρειο Αιγαίο θα χτυπά στην ΑΛΗΘΕΙΑ.

Από το πρωί το ραδιόφωνο θα μεταδίδει τον εκλογικό παλμό και θα πραγματοποιούνται ρεπορτάζ στα εκλογικά τμήματα.

Το απόγευμα στις 6.00 την σκυτάλη θα πάρει η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV.

Ολο το δημοσιογραφικό επιτελείο της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, με εκλεκτούς καλεσμένους και συνδέσεις με την Αθήνα αλλά και τα άλλα νησιά θα μεταδίδει τα εκλογικά αποτελέσματα με την μορφή καρτών, βλέπετε ένα δείγμα, και την υποστήριξη της truth web media με τον συντονισμό του Καθηγητή Πληροφορικής Θανάση Φρυδά. Την ίδια ώρα το πρόγραμμα θα μεταδίδεται ραδιοφωνικά αλλά και διαδικτυακά μέσω web tv στην ιστοσελίδα της ΑΛΗΘΕΙΑΣ στο internet.

Η μετάδοση θα ολοκληρωθεί όταν υπάρξουν τελικά αποτελέσματα ενώ τη σκυτάλη στο σημείο αυτό θα πάρει το τυπογραφικό μας επιτελείο ώστε η έντυπη ΑΛΗΘΕΙΑ να βρίσκεται στους συνδρομητές της και στα περίπτερα όσο νωρίτερα γίνεται το πρωϊ της Δευτέρας.