Χίος, Πέμπτη 21 Νοεμβρίου

Υπουργικό "Μπράβο" στον Γιάννη Αργυράκη και το Λιμενικό

Για την γνωστή υπόθεση της δολοφονημένης φοιτήτριας στη Ρόδο
Δείτε το Βίντεο
Κυρ, 16/12/2018 - 08:31

Τα συγχαρητήρια του ΥΕΝ πήρε το Λιμενικό Σώμα, που ως γνωστόν στην περιοχή της Δωδεκαννήσου προϊσταται ο πρώην Λιμενάρχης Χίου Γιάννης Αργυράκης για την συμβολή του στην πορεία των ερευνών για την δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Ρόδου "Ροδιακή" ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός, δήλωσε στη διάρκεια επίσκεψης του στο Λιμεναρχείο Ρόδου.

«Βρίσκομαι εδώ σήμερα για να συγχαρώ τα στελέχη της Τοπικής και περιφερειακής Λιμενικής Αρχής, για την προσπάθεια που έκαναν καταφέρνοντας να εξιχνιάσουν γρήγορα το τραγικό αυτό συμβάν που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα. Ο επαγγελματισμός που έδειξαν τα στελέχη μας και οι προσπάθειες που έκαναν κι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσω, για να μπορέσουν να αποδώσουν το αίσθημα δικαίου στην κοινωνία και να ελαφρύνουν όσο αυτό είναι εφικτό τον πόνο της οικογένειας της αδικοχαμένης κοπέλας, νομίζω ότι χρειάζονται έπαινο και αποδεικνύουν ότι το λιμενικό σώμα μπορεί να συνεισφέρει στην κοινωνία όχι μόνο μέσω της αναπτυξιακής του πολιτικής, αλλά και σε τέτοια δύσκολα περιστατικά. Ξέρετε πολύ καλά ότι το λιμενικό σώμα έχει ταχθεί στην αντιμετώπιση του εγκλήματος, όπου κι αν αυτό υπάρχει και αυτή η εξιχνίαση αποδεικνύει ότι μπορεί να είναι αποτελεσματικό."

Σχετικά Άρθρα

Ανακοίνωση της Παγχιακής Επιτροπής Αγώνα
Τετ, 20/11/2019 - 23:02

Σήμερα η κυβέρνηση καταδίκασε τα νησιά μας δεσμεύοντας το μέλλον τους για τις επόμενες δεκαετίες.

Και όμως ο Υφυπουργός και Βουλευτής Χίου κ. Μηταράκης και ο Περιφερειάρχης κ. Μουτζούρης έσπευσαν να πανηγυρίσουν την καταστροφή των ακριτικών νησιών.

Η ίδρυση τριών πολυφυλετικών πόλεων στην οριογραμμή του Αιγαίου, επισήμως από 7.000 η κάθε μία, ανεπισήμως δεκάδων χιλιάδων, είναι γι αυτούς θέμα πανηγυρισμών.

Αλλά για ποιους όμως; Για την Τουρκία; Για την Ευρώπη; Ή για τις ΜΚΟ;

Πως όμως οι αιρετοί Σαμιώτες ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΝΤΑΙ τους πανηγυρισμούς και παραιτούνται;