200 χορευτές του Τάνγκο στη Χίο για 5 μέρες

Δείτε τις Φωτογραφίες
Σάβ, 21/04/2018 - 20:34
φωτο αρχείου

Μίλησε κανείς για… χορευτικό τουρισμό; Τις μεγάλες δυνατότητες του εναλλακτικού τουρισμού στο νησί μας αποδεικνύει, εκτός από το πολιτιστικό του μέρος, η πρωτοβουλία του Συλλόγου Χίος – Τάνγκο, να φιλοξενήσει τη δεύτερη συνάντηση Τάνγκο στη Χίο το πενθήμερο 27 Απριλίου με 1η Μαϊου. Στη διάρκεια των εκδηλώσεων, στις οποίες αναφέρεται αναλυτικά στον Γιάννη Τζούμα στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV, και στην εκπομπή «Αυτοπροσώπως» ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βασίλης Κοκκαλιάς, την Πέμπτη στις 7.00 και στις 11.00 μ.μ. θα βρεθούν στο νησί μας απ’ την Τουρκία, από χώρες της Ευρώπης αλλά και πολλά μέρη της Ελλάδας πάνω από 200 χορευτές.

Η διαμονή τους θα περιλαμβάνει ξεναγήσεις σε αξιοθέατα μέρη του νησιού μας, με κατάληξη κάθε βραδιάς το ξενοδοχείο Χανδρής, αλλά και το Μουσείο Μαστίχας αλλά και τον πολυχώρο «Βυρσοδεψείο» όπου θα κλείνει η μέρα, με τι άλλο, με χορό Τάνγκο.

Η μεγαλύτερη βραδιά απ’ ότι φαίνεται θα είναι η τελευταία, όπου τους χορευτές την παραμονή της Πρωτομαγιάς στο «Βυρσοδεψείο» θα συνοδεύσει ζωντανά στα χορευτικά τους βήματα το γνωστό συγκρότημα Sextero maestros.

Η αφίσα της εκδήλωσης
Β. Κοκκαλιάς - Γ. Τζούμας

Σχετικά Άρθρα