Ακόμη και φιμωμένοι τραγουδάμε!

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου στο Ράδιο «Aλήθεια», πριν την συναυλία της Δευτέρας στον Όρμο Λω
Ακούστε το ηχιτικό
Παρ, 20/08/2021 - 14:39
Ηχητικό απόσπασμα: 

Ένα... ταξίδι μας υπόσχεται στο πρώτο μέρος της συναυλίας που θα δώσει τη Δευτέρα 23 Αυγούστου στις 9μ.μ. στον Όρμο Λω, η Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Ένα ταξίδι, που τόσο έχουμε όλοι ανάγκη, μετά από ένα πολύμηνο διάστημα περιορισμών, λόγω της πανδημίας, και χωρίς να ξέρουμε τι θα προκύψει στο άμεσο μέλλον.

Μιλώντας στο Ράδιο «Αλήθεια» για τη συναυλία, τις επιλογές των τραγουδιών, το δύσκολο διάστημα της πανδημίας, αλλά και τη νέα γενιά των  δημιουργών λαϊκών τραγουδιών, η Ελένη Τσαλιγοπούλου έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη συγκίνηση με την οποία πλέον συμμετέχει το κοινό στις συναυλίες, στην μετά καραντίνα εποχή.

Καθίμενοι στις καρέκλες, με μάσκες λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων, αλλά «ακόμη και φιμωμένοι τραγουδούν!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μετά από 30 χρόνια στη δισκογραφία και στις ζωντανές εμφανίσεις η επιλογή των τραγουδιών που παρουσιάζει στις συναυλίες, όπως είπε, δεν είναι μια εύκολη υπόθεση, γι’αυτό επιλέγει πλέον θεματικές ενότητες, κάτι που όπως προαναφέρθηκε κάνει και τώρα δίνοντας έμφαση στα τραγούδια που ο στίχος τους μας ταξιδεύει.

Θα ακουστούν συνθέτες όπως ο Χατζιδάκις, ο Θεοδωράκης, αλλά και τραγούδια της παράδοσης, λαϊκά και ρεμπέτικα.

Η συναυλία διοργανώνεται από την ΠΕΚΕΒ.

 

Σχετικά Άρθρα