Χίος, Τρίτη 2 Ιουνίου

Το πρώτο live Ted στη Χίο είναι γεγονός!

Πέμ, 03/10/2019 - 07:14

Μια νεοσύστατη εθελοντική ομάδα, από ανθρώπους με ανησυχίες, που αναζητούν νέες ιδέες και προκαλούν το διάλογο στην κοινότητά τους, οργανώνουν το πρώτο TEDxChios!

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου ο TEDxChios απαρτίζεται από 25+ εθελοντές με ανήσυχο πνεύμα και με μια μόνο αποστολή. Να μεταδώσουν την εθελοντική αξία και το καινοτόμο πνεύμα. «Είστε ανήσυχα πνεύματα;» σημειώνεται σχετικά, «Σας ενδιαφέρει η επιστήμη, η τεχνολογία, η επιχειρηματικότητα; Θέλετε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας; Θέλετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας με άλλους; Θέλετε να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία;

Απλά… «Ακολουθήστε το φως!».

Το «Φως» θα βρίσκεται την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου στις 7.00 μ.μ.  στον προαύλιο χώρο της Φιλαρμονικής Χίου (Μαρτύρων 2, δίπλα στο Εργατικό Κέντρο).

Εάν δεν το βρείτε… δεν πειράζει! Θα είμαστε εμείς εκεί για να σας κατευθύνουμε! Σας περιμένουμε! Ενωθείτε μαζί μας!

Σχετικά Άρθρα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΜΕΣΩΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ
Πέμ, 30/04/2020 - 15:35

Όσοι θεώρησαν υπερβολικό τον τίτλο μας ας διαβάσουν την παρακάτω ανακοίνωση του Δήμου Οινουσσών.

Ο Δήμος μας, σταθερά προσηλωμένος στις αρχές της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, προχωρά σε ένα ακόμα βήμα για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση και ειδοποίηση των δημοτών σε κάθε περίσταση που κρίνεται αναγκαία.

Από σήμερα διατίθεται εντελώς δωρεάν προς όλους η εφαρμογή Gi-Polis, (από το App Store για iOS ή το Google Play για Android) για όλα τα έξυπνα κινητά και tablets, μέσω της οποίας οι δημότες μας μπορούν να λαμβάνουν άμεσα μηνύματα, ενημερώσεις και έκτακτες ειδοποιήσεις (push notifications) από τις υπηρεσίες του Δήμου, για κάθε θέμα και κυρίως για άμεσες ανάγκες ειδοποίησης ή ενημέρωσης.

Τα βήματα που μπορεί ο κάθε πολίτης να ακολουθήσει για να μπορεί να λαμβάνει τα μηνύματα και τις άμεσες ειδοποιήσεις είναι φαίνονται στο στην επόμενη σελίδα.

Επίσης μπορείτε να παρακολουθήσετε τα Videos, με τα βήματα για την εγκατάσταση της εφαρμογής. Σε λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα η εφαρμογή θα έχει εγκατασταθεί.

Android:                                                             

https://www.youtube.com/watch?v=5ZcuYdHKZ4s

iOS:

https://www.youtube.com/watch?v=nS_wNQhTSzo