Χίος, Τρίτη 15 Οκτωβρίου

Project Happiness: Μανώλης Βουγαζιανός

Μανώλης Βουγαζιανός (Στρατιωτικός κτηνίατρος)
Στρατιωτικός κτηνίατρος

Είναι μέρος της ζωής μας και κάποιες φορές και της οικογένειας μας! Τα κατοικίδια μας απαιτούν την αγάπη και την φροντίδα που τους αξίζει! Μαζί με τον στρατιωτικό κτηνίατρο Μανώλη Βουγαζιανό θα μάθουμε όλα όσα πρέπει να προσέξουμε στην υγεία των μικρών μας φίλων!

Project Happiness: Δυσπλασία ισχίων σκύλων από τον Μάνο Βουγαζιανό

Τετ, 08/05/2019 - 10:05

Οι δυσπλασίες ισχίων είναι μία συνηθισμένη πάθηση σε μεγαλόσωμα κυρίως σκυλιά, που πολλές φορές αντιμετωπίζεται με χειρουργική επέμβαση. Το σίγουρο είναι, όπως μας λέει στo βίντεο αυτό και ο στρατιωτικός κτηνίατρος Μάνος Βουγαζιανός, ότι γνωρίζοντας γι’ αυτήν μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε και να πετύχουμε ο καλός μας φίλος, ο σκύλος μας, να ζήσει όσα χρόνια του αναλογούν.

Project Happiness: Τι δεν πρέπει να φάνε τα ζωάκια μας το Πάσχα από τον Μάνο Βουγαζιανό

Τετ, 24/04/2019 - 15:20

Μετά από μία σαραντάμερη ή και λιγότερων ημερών νηστεία, είμαστε στην τελική ευθεία για το Πάσχα, όπου θα φάμε ό,τι λαχταρά η ψυχή μας και ό,τι στερηθήκαμε το προηγούμενο διάστημα. Νομίζουμε δε ότι επειδή θα πασχάσουμε εμείς το ίδιο πρέπει να κάνουν και τα κατοικίδιά μας. Είναι όμως έτσι; Για δείτε τι λέει ο στρατιωτικός κτηνίατρος Μάνος Βουγαζιανός…

Project Happiness: Κροτίδες και κατοικίδια από τον Μάνο Βουγαζιανό

Τετ, 10/04/2019 - 10:23

Πλησιάζουμε προς το Πάσχα. Η περίοδος που ακολουθεί είναι ιδιαίτερη για τους Έλληνες που έχουν μάθει να γιορτάζουν την Ανάσταση του θεανθρώπου με… εκκωφαντικό τρόπο. Αυτό όμως δεν μπορούν να το καταλάβουν τα κατοικίδιά μας, που ταράσσονται πάρα πολύ με τις κροτίδες που κατά κόρον εμείς ρίχνουμε για να γιορτάσουμε. Για το θέμα αυτό μας μιλά σήμερα ο στρατιωτικός κτηνίατρος Μάνος Βουγαζιανός.

Project Happiness: Πρώτες βοήθειες σε σκύλο από τον Μάνο Βουγαζιανό

Τετ, 27/03/2019 - 09:50

Πρώτες βοήθειες σε κάποιον συνάνθρωπό μας όλοι λίγο πολύ πρέπει να γνωρίζουμε. Όταν όμως έχουμε και κατοικίδιο και συγκεκριμένα σκυλάκι πρέπει να μάθουμε και γι’ αυτό πώς να του παρέχουμε τις πρώτες βοήθειες σε κάποια ανάγκη, αφού εμείς είμαστε υπεύθυνοι γι’ αυτό. Ο στρατιωτικός κτηνίατρος Μάνος Βουγαζιανός μας καθοδηγεί σωστά και υπεύθυνα.

Project Happiness: Η λεϊσμανίωση των κατοικιδίων από τον Μάνο Βουγαζιανό

Τετ, 20/03/2019 - 14:48

Μία γνωστή ασθένεια που απειλεί τα κατοικίδιά μας, και ιδιαίτερα τα σκυλάκια μας, είναι η λεϊσμανίωση. Από πού προέρχεται, τι συμπτώματα έχει, πώς αντιμετωπίζεται αλλά κυρίως πώς προλαμβάνεται; Για όλα αυτά μας μιλάει σε αυτό το βίντεο ο στρατιωτικός κτηνίατρος Μάνος Βουγαζιανός.

Project Happiness: Τα εξωπαράσιτα των κατοικιδίων από τον Μάνο Βουγαζιανό

Τετ, 20/02/2019 - 09:45

Εκτός από τις ασθένειες και τα εξωπαράσιτα ταλαιπωρούν τα κατοικίδιά μας και χρειάζεται να επέμβουμε, είτε προληπτικά είτε θεραπευτικά για να τα απομακρύνουμε από το αγαπημένο μας ζωάκι. Ο στρατιωτικός κτηνίατρος Μάνος Βουγαζιανός μας δίνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε…

Project Happiness: Γαστρεντερικές διαταραχές κατοικιδίων από τον Μάνο Βουγαζιανό

Τετ, 06/02/2019 - 17:22

Ένας έμετος ή μία διάρροια που βλέπουμε να ταλαιπωρεί το ζωάκι μας μπορεί να είναι κάτι ασήμαντο μπορεί όμως να είναι και προάγγελος κάποιας σοβαρότερης πάθησης ή κάποιας γαστρεντερικής διαταραχής. Ο Μάνος Βουγαζιανός, στρατιωτικός κτηνίατρος μας βοηθάει να αντιληφθούμε τα συμπτώματα ώστε να αντιμετωπίσουμε άμεσα το πρόβλημα του κατοικιδίου μας.

Project Happiness: Ωτίτιδες & καθαρισμός αφτιών κατοικιδίων από Μάνο Βουγαζιανό

Τετ, 30/01/2019 - 18:08

Οι ωτίτιδες είναι μία πάθηση που δεν ταλαιπωρεί μόνο τους ανθρώπους αλλά και τα κατοικίδιά μας. Γι’ αυτό και είναι πολύ σημαντικός ο καθαρισμός των αφτιών τους, όπως μας παρουσιάζει ο στρατιωτικός κτηνίατρος, Μάνος Βουγαζιανός.

Project Happiness: Η παχυσαρκία στα κατοικίδια ζώα από τον Μάνο Βουγαζιανό

Τετ, 16/01/2019 - 10:24

Ξέρετε ότι και τα κατοικίδιά μας, όπως και οι άνθρωποι πάσχουν από παχυσαρκία; Η σωστή διατροφή ενός σκύλου ή μίας γάτας παίζει σπουδαίο ρόλο για την υγεία του ζώου μας και τη διάρκεια ζωής του. Περισσότερες λεπτομέρειες γι’ αυτό το σπουδαίο ζήτημα που αφορά τα κατοικίδια ζώα μας από τον στρατιωτικό κτηνίατρο Μάνο Βουγαζιανό.

Project Happiness: Η στείρωση των κατοικιδίων από τον Μάνο Βουγαζιανό

Τετ, 26/12/2018 - 15:35

Έχω σκυλάκι ή γατάκι, αρσενικό ή θηλυκό, πρέπει ή όχι να το στειρώσω; Οι λόγοι της στείρωσης ενός ζώου δεν είναι μόνο η μη δημιουργία αδέσποτων αλλά και η προάσπιση της υγείας του. Ο στρατιωτικός κτηνίατρος, Μάνος Βουγαζιανός, μας έχει όλες τις απαντήσεις για τη στείρωση των κατοικιδίων.

Ο εμβολιασμός των κατοικίδιων μας από τον Μάνο Βουγαζιανό

Πέμ, 20/12/2018 - 10:27

Τα κατοικίδια ζώα που έχουμε επιλέξει να έχουμε μαζί μας πρέπει και να τα φροντίζουμε. Όπως και τα παιδιά και τα κατοικίδια έχουν ανάγκη από ένα εμβολιαστικό πρόγραμμα που θα κρατήσει υγιή και τα ίδια αλλά και εμάς. Ο κτηνίατρος Μάνος Βουγαζιανός μας ενημερώνει αναλυτικά για τον εμβολιασμό σκύλων και γάτων.

Θεματικές κατηγορίες