Χίος, Πέμπτη 2 Ιουλίου

Project Happiness: Ιωάννης Γεωργιάδης

Ιωάννης Γεωργιάδης - Ενδοκρινολόγος
Ενδοκρινολόγος

 

 

 

 

 

 

 

Project Happiness: Κορωνοϊός & διαβήτης από τον Γιάννη Γεωργιάδη

Τετ, 18/03/2020 - 16:36

project_happiness_koronoios_diavitis_apo_ton_gianni_georgiadi

Αναπόφευκτα υπάρχουν άνθρωποι που κινδυνεύουν περισσότερο από την πανδημία του κορωνοϊού που έχει εξαπλωθεί σε πάνω από 150 χώρες σε όλο τον κόσμο. Στις ευπαθείς ομάδες ανήκουν οι διαβητικοί. Έτσι ο γιατρός – ενδοκρινολόγος Γιάννης Γεωργιάδης μας παρουσιάζει πρακτικές συμβουλές για το πώς μπορούν οι ασθενείς αυτοί να προστατευτούν από τον covid 19, πώς μπορούν σε περίπτωση που νοσήσουν να τον αντιμετωπίσουν, ενώ δεν παραλείπει να τονίσει ότι απαιτείται ψυχραιμία, νηφαλιότητα και ενημέρωση.

Project Happiness: Οι παθήσεις του θυρεοειδούς αδένα από τον Γιάννη Γεωργιάδη

Τετ, 05/02/2020 - 11:03

project_happiness_oi_pathiseis_toy_thyreoeidoys_adena_apo_ton_gianni_georgiadi

Ένας σημαντικός αδένας του ανθρώπινου σώματος, που ρυθμίζει πάρα πολλές λειτουργίες του και αποτελεί τον… θερμοστάτη όλων των κυττάρων του οργανισμού μας είναι ο θυρεοειδής αδένας. Τη σύγχρονη εποχή οι διαταραχές του, είναι συχνότερες από τα καρδιολογικά προβλήματα και το σακχαρώδη διαβήτη. Κι επειδή είναι σημαντικό να είμαστε σε θέματα υγείας σωστά ενημερωμένοι, ο ειδικός ενδοκρινολόγος Γιάννης Γεωργιάδης μας μιλά σε αυτό το βίντεο για τις παθήσεις του θυρεοειδούς αδένα και την αντιμετώπισή τους.

Projecc Happiness: Η οστεοπόρωση από τον Γιάννη Γεωργιάδη

Τετ, 22/01/2020 - 15:51

projecc_happiness_i_osteoporosi_apo_ton_gianni_georgiadi

Σε αυτό το βίντεο… γνωριζόμαστε με την οστεοπόρωση, μία επώδυνη ασθένεια η οποία όμως όταν διαγνωστεί έγκαιρα αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά. Ο γιατρός ενδοκρινολόγος Γιάννης Γεωργιάδης μας λέει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουμε γι’ αυτή την πάθηση που προτιμά τις… γυναίκες περισσότερο απ’ ό,τι τους άντρες…

Project Happiness: Ο σακχαρώδης διαβήτης και η αντιμετώπισή του από τον Γιάννη Γεωργιάδη

Τετ, 18/12/2019 - 10:23

project_happiness_o_sakharodis_diavitis_kai_i_antimetopisi_toy_apo_ton_gianni_georgiadi

Ο σακχαρώδης διαβήτης, μία νόσος με διαρκώς αυξητική τάση, επηρεάζει πολλά όργανα του ανθρώπινου σώματος γι’ αυτό καλό είναι να γνωρίζουμε τα συμπτώματά του ώστε να έχουμε έγκαιρη διάγνωση και σωστή αντιμετώπιση. Για όλα αυτά μας ενημερώνει με τον πλέον έγκυρο τρόπο ο γιατρός ενδοκρινολόγος Γιάννης Γεωργιάδης.

Θεματικές ενότητες