Φωνή Καποδίστρια εν τη ερήμω

Κυρ, 07/02/2021 - 07:38
Γεωργούλης Θανάσης

Παρακολουθώ από καιρό την συμπεριφορά των τουρκικών κυβερνήσεων, την δράση, με λόγια και έργα, ενάντια στον ελληνικό λαό και τον Δυτικό πολιτισμό γενικότερα.

 

Βλέπω τους πολιτικούς μπάτσους, τους δημοσιογράφους μπάτσους και τους μισθοφόρους εθελοντές, να υπερασπίζονται με μανία τα τουρκικά συμφέροντα, με έναν τρόπο εξόφθαλμα ανέντιμο, απάνθρωπο και παράλογο όπως θα έλεγε και ο Ιωάννης Καποδίστριας.

 

Ένας απλός παρατηρητής, ένα αθώο παιδί θα έλεγα, χωρίς οικονομικές, πολιτικές ή άλλες παρωπίδες, θα μπορούσε με ευκολία να εντοπίσει ότι εδώ κάτι δεν πάει καλά.

 

Είναι ολοφάνερο ότι την ιστορία την οποία μας διηγούνται οι τούρκοι και οι φιλότουρκοι προκειμένου να αναπτύξουν τα επιχειρήματά τους εις βάρος μας, την ξεκινάνε σκόπιμα από τους λασπωμένους καταυλισμούς της Λέσβου, πχ, και όχι από την αρχή. Οι τούρκοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι, γνωρίζουν ότι δεν πρέπει να λένε όλη την αλήθεια, έτσι ώστε το  Δίκαιο να μην είναι με το μέρος του θύματος αλλά με το μέρος αυτού που θέλει να εισβάλλει σε έναν ξένο τόπο, να τον λεηλατήσει και γενικώς να του αλλάξει τα φώτα… Αυτά θέλει να κάνει ο τούρκος και αυτά κάνει.

 

Η εμπειρία αιώνων δεν πρέπει να περιφρονείται και δεν χρειάζεται να είναι κανείς Καποδίστριας για να φθάνει σ’ αυτό το συμπέρασμα και να συμβουλεύει τους άλλους Έλληνες να μην είναι τόσο ανόητοι, εκτός και εάν δουλεύουν συνειδητά για τον εχθρό. Ο τούρκος που έχει ξεριζώσει τον Κούρδο από το σπίτι του στο Αφρίν της Συρίας εξευτελίζοντας τον, τον μεταφυτεύει εδώ, επειδή έτσι του γουστάρει και απαιτεί από εμάς να ξεχάσουμε τη μισή αλήθεια για να γίνουμε έτσι συνένοχοι σε ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Γιατί αυτό ακριβώς είμαστε σύμφωνα με αυτά που κάνουμε.

 

Δηλαδή ο τούρκος δεν εξευτελίζει μόνο τους πρόσφυγες που δημιουργεί ο ίδιος αλλά εξευτελίζει και εμάς τους ίδιους που το αφήνουμε να συμβαίνει, βοηθώντας τον στην μεταφύτευση  των ξεριζωμένων ανθρώπων και μάλιστα εθελοντικά…

 

Σύμφωνα με τον Όργουελ: αυτή η αντίφαση εμπορεύεται από την δειλία εκείνων που επιθυμούν να συντονίσουν το βήμα τους με εκείνο της πλειονότητας της αριστερής διανόησης (βλέπε Soros), εκείνης δηλαδή της οποίας ο «πατριωτισμός» αφορά περισσότερο την Τουρκία παρά την Ελλάδα.

 

Είναι ντροπή!

 

Κύριε Όργουελ και στην χώρα μου επίσης είναι οι φιλελεύθεροι που φοβούνται την ελευθερία και οι διανοούμενοι που σπιλώνουν την διανόηση… συμβαδίζοντας και συμφωνώντας με τον Χίτλερ, τον Στάλιν και κυρίως με τον Ερντογάν ότι τάχα δεν υπάρχουν σύνορα, No Borders… διευκολύνοντας έτσι τον κάθε κατακτητή με τον ξεριζωμό και την εισβολή σε ξένα σπίτια.

 

Κύριοι, η ιστορία ολόκληρη είναι ότι οι καημένοι οι πρόσφυγες και οι μετανάστες έχουν το ανθρώπινο δικαίωμα να ζήσουν στα πάτρια τους εδάφη και στα σπίτια τους εν ειρήνη. Το χουβαρδαλίκι του να τους προσφέρεις άσυλο εκτός τόπου και χρόνου και ανθρώπινα δικαιώματα εδώ και όχι στο σπίτι τους το ίδιο, είναι τουλάχιστον υποκριτικό και κυρίως πολύ ύποπτο. Τα παλαιολιθικά σας κόμματα λένε σκόπιμα την μισή αλήθεια για να προσαρμοστεί η πραγματικότητα σε εσάς και όχι εσείς στην πραγματικότητα.

 

Ξέρω! Θέλει θάρρος να πεις ότι ο Κούρδος έχει δικαίωμα να ζήσει σπίτι του και να το εννοείς εμπράκτως χωρίς δηλαδή να υπηρετείς με τις πράξεις σου κανένα Χίτλερ, κανένα Στάλιν και κανέναν Ερντογάν όπως κάνουμε εμείς τώρα.

 

Το έχω πει εδώ και χρόνια: είναι το Όπλο της Μαζικής Μετανάστευσης το οποίο εξαπολύει ο Ερντογάν εναντίον μας. Σταματήστε να τον βοηθάτε με τα λόγια και τις πράξεις σας.

 

Το έχει πει ο Οζάλ αλλά και ο Καντάφι: «για την εισβολή, τον εξισλαμισμό και την κατάκτηση της Ευρώπης δεν χρειαζόμαστε όπλα. Μας αρκούν οι νόμοι των Δυτικών περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων δηλαδή η δυτική ανοησία…» και η πνευματική μας δειλία θα πρόσθετα εγώ η οποία δεν μας βοηθάει να αναπτύξουμε αμυντικούς μηχανισμούς. Έτσι ο Ερντογάν μπορεί και να κάνει πράξη, εδώ και τώρα, αυτό που είπαν ο Οζάλ και ο Καντάφι. Όχι μόνο δημιουργεί πρόσφυγες αλλά και συγκεντρώνει όλους τους ριζοσπαστικοποιημένους ισλαμιστές  και τους εξαπολύει εναντίον μας και μάλιστα με δικά μας έξοδα… Το πιο ειρωνικό είναι ότι οι περισσότεροι απ’ αυτούς έχουν τόση σχέση με τα ανθρώπινα δικαιώματα όση έχει και το αφεντικό τους ο Ερντογάν. Για την ακρίβεια η μόνη επαφή τους με τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι όταν εισπράττουν τα χρήματα των Ελλήνων, και γενικώς των Ευρωπαίων φορολογουμένων, όπως και ο Ερντογάν.

 

Μας έχουν ξευτιλίσει. Ντροπή μας.

 

Άλλες απόψεις: Του Θανάση Γεωργούλη