Καταλήψεις σχολείων! Όποιος έχει μάτια βλέπει ! Μπράβο στην Υπουργό Παιδείας για την καθιέρωση των εκλογών των εκπαιδευτικών τα Σάββατα!

Πέμ, 24/09/2020 - 19:56
Λευτέρης Πυκνής

Όποιος έχει μάτια βλέπει από τις διάφορες αναρτήσεις και τά πανό που κυκλοφορούν και κυματίζουν στα σχολεία υπό κατάληψη!

Και Μήν μου πούνε πάλι οι συνήθεις καρεκλοκένταυροι ακροαριστερόστροφοι συνδικαλιστές ότι δεν είναι οι καταλήψεις σχολείων υποκινούμενες από τα Αριστερόστροφα και ακροαριστερόστροφα κομματικά εξαφτέριγα γιατί δυστυχώς φαίνονται ολοκάθαρα τα λάβαρα του χώρου που εκπροσωπούν!

Είναι δυνατόν πριν αρχίσει η σχολική χρονιά να βρίσκεται με ποια δικαιολογία θα κλείσουν τα σχολεία για να προκαλέσουν αναμπουμπούλα στην Κυβερνητική παράταξη;

Τώρα αρχίσατε με την μάσκα...με την πανδημία...με τα εξοπλιστικά προγράμματα με τα Rafael με την υποκινούμενη άρνηση της μάσκας και τρέχα γύρευε και Νικολό καρτέρι τι άλλο ακόμη θα δούμε και θα ακολουθήσει στο μέλλον!

Δυστυχώς δεν υπάρχει πλέον ούτε τσίπα ούτε φιλότιμο ούτε αιδώς ούτε Ντροπή και έχουν τα παιδιά αποκτήσει μία νοοτροπία με τον ωχαδερφισμό και την ασυδοσία για να μην κάνουν μαθήματα στα σχολεία.

Δυστυχώς εκεί έφθασε η συμπεριφορά της σημερινής μαθητιώσσιας νεολαίας που σ'αυτό ακριβώς έχουν μεγάλη ευθύνη εκτός από τους εκπαιδευτικούς και οι γονείς που παρακινούντε από κομματικές οργανώσεις!

Γιατί παρακαλώ γίνονται οι καταλήψεις;

Τίνος συμφέροντα εξυπηρετούν;

Γιατί αυτές οι ανεκδιήγητες δικαιολογίες και παράνομες δραστηριότητες και συμπεριφορές;

Πού αποσκοπούν;

Προβοκάτσια της αντιπολίτευσης;

Πάντως αυτό που μετράει είναι ότι τα παιδιά μένουν αγράμματα και στο τέλος ξύλο απελέκιτο!

Με μεγάλη χαρά είδα ότι η Υπουργός Παιδείας φέρνει ρυθμίσεις ούτως ώστε οι εκλογές των εκπαιδευτικών να γίνονται το Σάββατο για να μην χάνονται ώρες διδασκαλίας! 

Φυσικά αυτό δεν πολύ αρέσει στους καρεκλοκένταυρους συνδικαλιστές που ορίζουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις συλλαλητήρια και πορείες και προκαλούν αναμπουμπούλα στην εκάστοτε κυβέρνηση της Ελλάδας!

Πιστεύω ότι σε όλες αυτές τις καταλήψεις σχολείων και πορείες υπάρχει υποκινούμενη πολιτική κομματική οργάνωση.

Ως πότε θα σας πληρώνει το Ελληνικό δημόσιο για 365 μέρες τον χρόνο και εσείς καλώς εχόντων των πραγμάτων να δουλεύετε περίπου 110 μέρες τον χρόνο;

Έλεος πια....ως εδώ και μη παρέκει!

Προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και τους χαλεπούς καιρούς της παγκόσμιας αναμπουμπούλας! 

Καλά Μυαλά και όχι στα κάγκελα της εισόδου των σχολείων! 

Άλλες απόψεις: του Λευτέρη Πυκνή