Ταξίδι στην Ευρώπη που χάνεται…

Σάβ, 13/01/2018 - 20:21
Γεωργούλης Θανάσης

Τα δυο τελευταία κείμενα που δημοσίευσα στον τοπικό τύπο με τίτλο «Η κατάσταση» και το «Υστερόγραφο» έχουν ενοχλήσει τους χρήσιμους ηλίθιους που δουλεύουν για την επέκταση του Ισλάμ στην Ευρώπη με επικεφαλής την Τουρκία.

Το πρόβλημα βέβαια για μένα και για κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο δεν είναι θρησκευτικό, αλλά γεωστρατηγικό και πολιτικό.

Θρησκείες όπως ο Ινδουϊσμός, ο Ιουδαϊσμός, ο Βουδισμός, ο Χριστιανισμός, το Ισλάμ και όλες οι θρησκείες, επιτελούν πνευματικό, κοινωνικό και πολιτιστικό έργο με την ποίηση και την λογοτεχνία, την μουσική και το τραγούδι, την αρχιτεκτονική, τη ζωγραφική, την γλυπτική και την τέχνη γενικώς.

Αυτό αποδεικνύει ότι η Αναγκαιότητα της Τέχνης είναι πανανθρώπινη, διότι έτσι εκφράζεται το θείο. Το λέω σ’ αυτούς που το έχουν ξεχάσει ή δεν το γνωρίζουν.

Οι άνθρωποι βέβαια κάνουν και πολέμους. Οι πόλεμοι βαπτίζονται επιθετικοί ή αμυντικοί, ανάλογα με την οπτική γωνία του καθενός και γίνονται με ρόπαλα ή την κοροϊδία, με βόμβες και μάλιστα ατομικές καμιά φορά, ή την παραπληροφόρηση και το καμουφλάζ.

Τελικός στόχος των επιθετικών και κατακτητικών πολέμων, στο παρελθόν, ήταν η Μαζική Μετανάστευση προς το κατακτημένο μέρος.

Αναφέρομε στην κατάκτηση της Αμερικής από τους Ευρωπαίους στο παρελθόν και την κατάκτηση της Ευρώπης από τους Ισλαμιστές σήμερα, διότι οι μεταναστευτικές ροές από το Σουδάν, όλη την υποσαχάρια και βόρεια Αφρική, το Πακιστάν ή το Μπαγκλαντές δεν πρόκειται να σταματήσουν ΠΟΤΕ! Έχει φροντίσει για αυτό ο Σουλτάνος.

Όποιος γνωρίζει το πότε θα σταματήσουν οι μεταναστευτικές ροές και το γιατί να το πει και σε εμάς για να το μάθουμε.

Οι χώρες που προανέφερα, αν και δεν είναι οι μόνες Μουσουλμανικές χώρες καταγωγής των όσων μεταναστεύουν μαζικά προς την Ευρώπη διαθέτουν ήδη πολλές εκατοντάδες εκατομμύρια κατοίκους που σύμφωνα με τον ΟΗΕ σύντομα θα διπλασιαστούν.

Το παραμύθι των «Χρήσιμων Ηλιθίων» ότι τάχα πρόκειται για Σύριους πρόσφυγες και ότι ο σκοπός για τον οποίο δουλεύουν είναι «ιερός» πια δεν πείθει.

Το εμπόριο πλαστών Συριακών διαβατηρίων και Ελληνικών ταυτοτήτων βρίσκεται σε έξαρση για να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα.

Η Ελληνική Αστυνομία εξαρθρώνει συνεχώς σπείρες που διακινούν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα σε ανθρώπους εκατό και πλέον εθνικοτήτων. Η Ελληνική κυβέρνησή κάθεται στα καρφιά μ’ αυτήν την κατάσταση : ούτε να λιαστεί δεν μπορεί κανείς…

Το ίδιο συμβαίνει και μέσα στην Ευρώπη, σε δρόμους και αεροδρόμια όπου οι αρχές συλλαμβάνουν χιλιάδες ψευτο-Σύριους και ψευτο-Έλληνες από το Πακιστάν, την Αλγερία και όπου αλλού μπορεί να φανταστεί κανείς. Έτσι η δυσπιστία και ο ρατσισμός ενάντια στους Έλληνες μεγαλώνει.

Ποιος χρησιμοποιεί το Ισλάμ σαν όπλο; Ποιες μυστικές υπηρεσίες βρίσκονται πίσω από το Όπλο της Μαζικής Μετανάστευσης; Αναφέρομαι σε εκατοντάδες εκατομμύρια Μουσουλμάνους.

Πότε θα σταματήσουν οι μεταναστευτικές ροές;

Ποιος θα πάρει μέτρα ενάντια στην Τουρκία που υποκινεί και διευκολύνει τις μεταναστευτικές ροές σε όλη τη Μεσόγειο; Η κατάκτηση και ο εξισλαμισμός της Μικρασιατικής Χερσονήσου τον 14ον -15ον αιώνα έγινε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Τι συμβαίνει με την Ελληνική Κυβέρνηση; Δεν βλέπει, δεν ακούει ή μήπως εκβιάζεται; Και ο Αβραμόπουλος, γιατί συμπεριφέρεται σαν φιλαράκι του Σουλτάνου ο οποίος στρέφει τους Ευρωπαϊκούς θεσμούς εναντίον μας; Ποιον εξυπηρετούν οι νόμοι του ΟΗΕ;

Ο πρόεδρος Τράμπ ξήλωσε τον αντιπρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών με την κατηγορία ότι εξυπηρετούσε το Ισλαμοφασιστικό καθεστώς του κ. Ερντογάν και μάλιστα έναντι αμοιβής.

Πόσο βαθειά έχει εισβάλει η Τουρκία στον ΟΗΕ και τους Δυτικούς θεσμούς γενικά για να επιτύχει τους γεωστρατηγικούς της στόχους; Αυτή η κατάχρηση των Δυτικών Θεσμών θα οδηγήσει στην κατάρρευση τους με πρώτο τον ΟΗΕ.

Γνωρίζουμε ότι μεταναστευτικές ροές υπάρχουν όχι μόνο από την Τουρκία αλλά και από την Λιβύη προς την Ιταλία, ή από το Μαρόκο προς Ισπανία, υπάρχει όμως μόνο μια υποτιθέμενη συμφωνία μεταξύ Ε.Ε. και Τουρκίας για τον περιορισμό των μεταναστευτικών ροών. Στην πράξη αυτή η συμφωνία παρεμποδίζει την παρεμπόδιση των μεταναστευτικών ροών. Οι αφρικανοί προτιμούν την Τουρκία για να εισβάλουν στην Ευρώπη επειδή εδώ λειτουργεί η παρεμπόδιση της παρεμπόδισης χάριν στον κ. Αβραμόπουλο, τον κ. Μουζάλα και βέβαια τους κ.κ. Ερντογάν και Τσίπρα.

Επειδή ο σουλτάνος έχει μπει επικεφαλής του Ισλαμικού κόσμου και επειδή σε κάθε ευκαιρία διατυμπανίζει ότι η Ευρώπη θα γίνει η μελλοντική πατρίδα του Ισλάμ, υπάρχει κίνδυνος η παρεμπόδιση της παρεμπόδισης των οργανωμένων μεταναστευτικών ροών να επεκταθεί σε όλη τη Μεσόγειο με αποτέλεσμα σε είκοσι – τριάντα χρόνια να δούμε μιναρέδες γύρω από τον Άγιο Πέτρο της Ρώμης όπως τους βλέπουμε και γύρω από την Αγία Σοφία της Κωνσταντινούπολης.

Άλλες απόψεις: Του Θανάση Γεωργούλη