Τρέμει το φυλλοκάρδι του

Τετ, 21/10/2020 - 07:55
Λευτέρης Πυκνής

Σαν το αγρίμι στο κλουβί... σαν το βρεγμένο σπουργιτάκι... σαν το πληγωμένο σκυλάκι... σαν την βρεγμένη γάτα... και όπως ένα ανθρωπάριο που δεν ξέρει μπάνιο και ξαφνικά πέφτει μέσα στην θάλασσα... έχει πέσει μέσα στα παγωμένα νερά του Ωκεανού!

Είναι ακριβώς όπως ονειρεύεται τις γαλάζιες θάλασσες και με κάθε τρόπο και μέσον προσπαθεί να υλοποιήσει το άπιαστο όνειρο θερινής νυκτός!

Καθημερινά βλέπουμε τις επιθέσεις και τις προκλητικές ενέργειες κατά τών πάντων!

Γυρεύει σανίδα σωτηρίας να πιαστεί και να γατζοθεί μήπως και σωθεί από την κατακραυγή των υπηκόων του που αρχίζει και παίζει ταμπούρλο το στομάχι τους από την πείνα και την οικονομική δυσπραγία που λένε τό ψωμί ψωμάκι όπως καθ' ομολογία του συνεργάτη του Μπακξελή που έκανε έκκληση στους έχοντες και κατέχοντες να αγοράζουν επί πλέον μία φρατζόλα ψωμί και να την κρεμούν έξω από την πόρτα τους για να την παίρνουν οι πεινασμένοι και οι πένητες που έχει καταντήσει ο μίσος και πλέον πληθυσμός της αυτοκρατορίας του!  

Άρχισε εδώ και πολύ καιρό να πουλά την τρέλα του παραλόγου και να τα βάζει με τους πάντες επειδή ζητούν να προσαρμοστεί στις διεθνείς συνθήκες και να μην είναι ο ταραξίας του κόσμου με τις πολεμικές ιαχές και ενέργειες στα διάφορα σημεία του πλανήτη.

Απειλεί τον Γάλλο Πρόεδρο επειδή αντέδρασε για το Ισλάμ και τον ισλαμισμό γιατί όλος ο κόσμος είδε τον αποκεφαλισμό του καθηγητή από νεαρό ισλαμιστή και να κραυγάζει "Αλλάχου Ακμπάρ" την στιγμή που του έριχναν οι αστυνομικοί! Βλέπουμε ότι το παίζει ο νέος Μωάμεθ!

Απειλεί την Ελλάδα και λέει: " Έλληνες θα σας κόψω το χέρι".

Διαμηνύει προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσει από την Μεσόγειο και το Αιγαίο.

"Επιφυλάσσουμε εφιάλτες για όσους θέλουν να μας αποκλείσουν από την Ανατολική Μεσόγειο και θα προστατέψουμε με την ζωή μας όταν κριθεί απαραίτητο".

Δεν θα επιστρέψουμε την καταπάτηση των δικαιωμάτων μας τόσο στην μαύρη θάλασσα που όπως λέει "κάθε κυβικό φυσικού αερίου που ανακαλύφθουμε θα το χρησιμοποιήσουμε για την ευημερία, την ειρήνη, την ασφάλεια και το μέλλον του έθνους μας"!

Η Τουρκία είναι παρούσα από τα Βαλκάνια έως τον Καύκασο κι από την Αφρική έως την Ασία! 

Μόνο την Αμερική δεν είπε!

Όσοι χτυπούν την πατρίδα μας την σημαία μας τις αξίες μας θα τους κοπούν τα χέρια αναφερόμενος στην Ελλάδα.

Το αντίκρυσε χθές στο Καστελόριζο με τον ελληνικό στόλο που έγινε φράγμα στα νερά του νησιού και των συνόρων μας.

Είναι στην πραγματικότητα χ@σμένος από τόν φόβο και τον τρόμο και έχει φυλακίσει πάνω από ογδόντα χιλιάδες στρατιωτικούς και πάνω από εκατόν πενήντα χιλιάδες πολίτες και δημόσιους υπαλλήλους και προχθές ακόμη φυλάκισε εκατόν δέκα αξιωματικούς και πιλότους και μάλιστα χθες φυλάκισε πάλι πάνω από είκοσι υψηλόβαθμους αξιωματικούς του γενικού επιτελείου στρατού που τους θεωρεί πραξικοπηματίες και γκιουλενιστές! 

Είναι έρμαιο της τρέλας και του ονείρου της πάλε ποτέ Οθωμανικής αυτοκρατορίας και το να γίνει ο θρησκευτικός ηγέτης όλων των Μουσουλμάνων της υφηλίου! 

Γι'αυτό ακριβώς το λόγο αγαπητοί φίλοι και συμπολίτες πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε ως έναν απρόβλεπτο με σχιζοφρένεια και χρειάζεται μεγάλη προσοχή και προτίστως διαρκής επαγρύπνηση! 

 

Άλλες απόψεις: του Λευτέρη Πυκνή