Υποχρεωτικός εμβολιασμός

Τρί, 15/02/2022 - 16:57

«Έναν χρόνο μετά την κυκλοφορία των εμβολίων ο Έλληνας πολίτης παραμένει παντελώς ανενημέρωτος για τις παρενέργειες των εμβολίων. Η ίδια κυβέρνηση, οι ίδιες επιτροπές και τα ίδια ΜΜΕ, που έπαιρναν τους εμβολιασμένους στον λαιμό τους διαλαλώντας ψευδώς ότι «δεν κολλάει όποιος εμβολιάζεται», «δεν μεταδίδει», «δεν νοσεί», δεν πάει στις ΜΕΘ», «δεν πεθαίνει», εξακολουθούν να κρατάνε στο σκοτάδι τους πολίτες, αντιμετωπίζοντας εχθρικά και διχαστικά όποιον διατηρεί κάποιες εύλογες αμφιβολίες».

Καταδικάζω λοιπόν, την κυβέρνηση, τις «ακαταδίωκτες» επιστημονικές επιτροπές της και σχεδόν το σύνολο των Μ.Μ.Ε., για παραπληροφόρηση και επιθετικότητα ενάντια στο Λαό, με εκβιασμούς (περιορισμό της ελευθερίας και πρόστιμα) και κυρίως τις ύβρεις περί ψεκασμένων, των οποίων η δήθεν αντικοινωνικότητα «σαμποτάριζε» το κτίσιμο του περιβόητου τείχους ανοσίας.

Τώρα, όλοι γνωρίζουν αυτό που μας έλεγε ο κ. Κούβελας και πολλοί άλλοι επιστήμονες εξαρχής, ότι δηλαδή δεν μπορεί να κτιστεί τείχος ανοσίας, ούτε ανοσία αγέλης για τους κορωνοϊούς.

Τέρμα τα ψέματα και αυταπάτες.

Τους επιστρέφω λοιπόν τις ύβρεις περί αντικοινωνικότητας και ψεκασμού.

Τους κατηγορώ επιπλέον για ΣΚΟΠΙΜΗ διασπορά του covid - 19 με το πιστοποιητικό εμβολιασμού το οποίο επέτρεπε εξαρχής στους εμβολιασμένους να κυκλοφορούν ελεύθερα χωρίς τεστ, διασπείροντας τον ιό, σε αντίθεση με τους ανεμβολίαστους, οι οποίοι πρέπει να κάνουν τεστ και μάλιστα με δικά τους έξοδα, κάτι το οποίο αποτελεί εκβιασμό.

Έτσι η ΣΚΟΠΙΜΗ διασπορά του ιού με το συνωστισμό που προκαλούσε και προκαλεί στα νοσοκομεία, αποτελεί ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, δε ο εκβιασμός αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό των παλιανθρώπων του υποκόσμου, τους οποίους δεν πρέπει να τους εμπιστευόμαστε, γιατί μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες…

Επίσης, αφού τα εμβόλια είναι τόσο ασφαλή και αποτελεσματικά, όσο λέει ο κ. Μπουρλάς και οι ακόλουθοί του πονηρού συστήματος, τότε γιατί δεν τους αρκεί η απόλαυση και η ευεργεσία την οποία προσφέρει το ίδιο το εμβόλιο στον εμβολιασμένο;

Γιατί;

Γιατί δίδονται τόσα πλεονεκτήματα, ανταλλάγματα, ακόμα και χρηματικά ποσά σε νέους, προκειμένου να πάνε να εμβολιαστούν;

Τόσο κακός είναι ο εμβολιασμός;

Όλα αυτά τα ανταλλάγματα λεηλατούνται βίαια και εκβιαστικά από τους ανεμβολίαστους και επιπλέον ακούμε τους εμβολιασμένους να μας λένε: «Καλά να πάθετε! Εμείς δηλαδή που πήγαμε και εμβολιαστήκαμε τι είμαστε βλάκες»;

Είναι δηλαδή σαν να έχουν πάθει κάτι κακό και όχι κάτι ασφαλές και ευεργετικό. Αν ο κόσμος ήταν βέβαιος για την ασφάλεια και τα ευεργετικά αποτελέσματα των εμβολίων, τότε οι εμβολιασμένοι θα έπρεπε να λυπούνται τους ανεμβολίαστους και όχι να τους μισούν.

Όμως αυτό το «καλά να πάθετε!» προϋποθέτει κακά αισθήματα, τα οποία είναι αντανάκλαση των κακών κυβερνητικών χειρισμών και του βάρβαρου marketing το οποίο έχει μετατρέψει τον συγκεκριμένο εμβολιασμένο σε ένα ΠΡΕΖΟΝΙ, που τρέφετε με τα ψέματα τους.

Σ’ αυτόν τον άνθρωπο αν του πεις ότι είσαι ανεμβολίαστος, ανατριχιάζει από φόβο και προσπαθεί αυτόματα να σε αποφύγει, διότι έτσι τον έχουν προγραμματίσει να αντιδρά εκείνοι οι οποίοι τον έχουν πείσει να εμβολιαστεί, για να είναι… προστατευμένος.

Έτσι ο… προστατευμένος, ο οποίος όμως μπορεί να φέρει και να ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ τον ιό, φοβάται, ή μπορεί και να μισεί τον «απροστάτευτο» ανεμβολίαστο, δημιουργώντας έτσι, μια κωμικοτραγική κατάσταση διχασμού.

Αυτά τα αντιφατικά αντανακλαστικά των εμβολιασμένων, τους τα έχει φυτέψει μέσα στο υποσυνείδητό τους η επιστήμη του marketing, την οποία υπηρετούν καλοπληρωμένοι ψυχολόγοι και κοινωνιολόγοι και η οποία μπορεί έτσι να πουλά φύκια για μεταξωτές κορδέλες, πάγο στους εσκιμώους και εμβόλια για τους... κορωνοϊούς.

Εμένα για παράδειγμα, οι εμβολιασμένοι πελάτες μου που πριν λάτρευαν την εργασία μου και με θεωρούσαν εξαιρετικό καλλιτέχνη και έντιμο άνθρωπο, τώρα με αποφεύγουν, όπως αποφεύγει ο διάβολος το λιβάνι για να ψοφήσω έτσι από την πείνα, αφού δεν λέω να ψοφήσω από τίποτα άλλο…

Πρέπει εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι, να ξεπεράσουμε τις αντιφάσεις και τον διχασμό ο οποίος μας έχει επιβληθεί σκόπιμα και μάλιστα με επιστημονικό τρόπο και να τους πάμε όλους αυτούς τους «κυρίους» για ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, στην φυλακή.

Πρέπει να απαιτήσουμε ΔΩΡΕΑΝ τεστ για ΟΛΟΥΣ γιατί μόνο έτσι μπορεί να ιχνηλατηθεί -εντοπιστεί- απομονωθεί και τελικά εξοντωθεί ο covid - 19.

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ.

ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.

Άλλες απόψεις: Του Θανάση Γεωργούλη