«Χιακή αφύπνισις»… Το μέλλον θα δείξει…

Τετ, 24/11/2021 - 07:47
«Χιακή Αφύπνισις»

Από την «Χιακή Αφύπνισις» το παρακάτω δελτίο Τύπου, ως προς τις προθέσεις της όσον αφορά το αντιεμβολιαστικό κίνημα, αλλά το μέλλον θα δείξει αφού, ουκ ολίγες φορές, κάποια πράγματα που φέρονται να είναι προς υπεράσπιση των δικαιωμάτων και της δημοκρατίας, τελικά στρέφονται εναντίον τους.

Και, όπως θα διαπιστώσετε, πουθενά στο δελτίο δεν τάσσονται καθαρά υπέρ των εμβολιασμών…

Αλλά και δεν αντιτίθενται στην ιατρική πρακτική του εμβολιασμού (ο «φερετζές»).  Παραλείπω το κομμάτι όσον αφορά την επιλογή του χώρου και το συνδυασμό με το σχολείο, γιατί προσωπικά δεν έκανα τέτοια σύνδεση… Απλά ήταν μια διευκρίνιση προκειμένου να προσδιοριστεί ο χώρος, αν και το μοναστήρι είναι πολύ παλαιότερο από το Μουσικό Σχολείο…

«Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η μισή αλήθεια είναι ένα μεγάλο ψέμα. Για την αποκατάσταση λοιπόν της αλήθειας διευκρινίζουμε τα εξής: Σε αρκετά τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης δημοσιεύθηκε είδηση σχετικά με συγκέντρωση «ομάδας αντιεμβολιαστών».

Κατ’ αρχάς λοιπόν, διευκρινίζουμε ότι η εν λόγω ομάδα στην οποία αυθαίρετα δόθηκε ο χαρακτηρισμός αυτός, είναι το νομικό πρόσωπο «Χιακή Αφύπνισις», όπως διαφαίνεται και στη σχετική αφίσα, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα επί κοινή ωφελεία και το καταστατικό μας έχει ξεκάθαρους σκοπούς από τους οποίους κανένας δεν δηλώνει οποιουδήποτε είδους αντίθεση στην ιατρική πρακτική του εμβολιασμού.

Αντίθετα τονίζονται ιδιαίτερα η ενημέρωση του ευρύτερου κοινού για θέματα που αφορούν τη Δημοκρατία και το Σύνταγμα, την αντίθεση στην υποχρεωτικότητα και την προσήλωση στην υπεράσπιση των Θεμελιωδών Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Μήπως ο χαρακτηρισμός «αντιεμβολιαστές» προτιμήθηκε γιατί κάποιοι δεν συνηθίζουν τον όρο δημοκράτες;

Έπειτα, εφόσον τα Μ.Μ.Ε. ενδιαφέρονται για την ανάδειξη της αλήθειας, γιατί δεν επικοινώνησαν μαζί μας προκειμένου να τους δώσουμε σχετικές διευκρινίσεις; Πώς μπορούν να γράφουν αντικειμενική δημοσιογραφία κάποια από τα τοπικά ειδησεογραφικά πρακτορεία από τη στιγμή που δεν ακούν και τις δύο πλευρές; Μήπως ακολουθούν την εύκολη λύση της μονόπλευρης ενημέρωσης και του αποκλεισμού της αντίθετης άποψης; Ας τα σκεφτούμε όλα αυτά και είμαστε σίγουροι ότι η αλήθεια θα λάμψει.

Σαν ΧΙΑΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ επιφυλασσόμεθα για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας καθώς και για την έκδοση νέου δελτίου Τύπου στο οποίο θα παρουσιάσουμε το Σωματείο μας στην τοπική κοινωνία».

Σχετικά Άρθρα