Κάλεσμα για ένταξη κι άλλων επαγγελματιών στην Ένωση Ξενοδόχων Χίου

Από τη νέα Πρόεδρό της, Αντιγόνη Μαϊστράλη
Τετ, 12/06/2019 - 15:22

 

Θέλουν να λειτουργήσουν συλλογικά και να φέρουν στους κόλπους της Ένωσής τους περισσότερα από τα 20 μέλη που έχει σήμερα. Aπευθύνονται μάλιστα όχι μόνο στις μεγάλες αλλά και στις μικρότερες μονάδες που δραστηριοποιούνται στο νησί.

Ο λόγος για τη νέα διοίκηση της Ένωσης Ξενοδόχων Χίου, που απαρτίζεται κυρίως από νέους ηλικιακά επαγγελματίες, κυρίως γυναίκες (4 από τους 5), που όλοι δραστηριοποιούνται σε καταλύματα στην περιφέρεια του νησιού.

«Πείσμα έχουμε, θέληση έχουμε, γνώσεις όλοι έχουμε – νέοι στο χώρο αλλά και μεγαλύτεροι-  ο καθένας ό,τι καταθέτει μόνο όφελος είναι», ανέφερε η Πρόεδρος, Αντιγόνη Μαϊστράλη, σε συνέντευξή της στο Ράδιο «Α»  επισημαίνοντας ότι το έργο που καλούνται να επιτελέσουν είναι των πολλών και όχι των λίγων.

Μπορεί σήμερα η Χίος τουριστικά να διανύει μια δύσκολη περίοδος, ωστόσο προσωπικά η ίδια δηλώνει ότι πιστεύει στο νησί, είναι αισιόδοξη και παρά το ότι έχουμε φτάσει εδώ που έχουμε φτάσει κρίνει ότι έχουμε ακόμα περιθώρια ώστε οι πόροι του νησιού (φύση και άνθρωποι) να μετουσιωθούν σε τουριστικό προϊόν.

Από τις πρώτες ενέργειες της νέας διοίκησης ήταν η συμμετοχή της Ένωσης Ξενοδόχων στην Πανελλήνια Ομοσπονδία τους, ενώ στους στόχους τους είναι να δημιουργήσουν μικρότερες ομάδες εργασίας.

«Θέλουμε να συμπεριλάβουμε στη δυναμική μας όσο το δυνατόν περισσότερους από τους συναδέλφους μας θέλουν να διαθέσουν κάποιον από το χρόνο τους», υπογράμμισε και αναφερόμενη στον υπό σύσταση φορέα τουρισμού τόνισε ότι η Ένωση στηρίζει το συγκεκριμένο εγχείρημα και στις βασικές επιδιώξεις της είναι η  προσέγγιση των αγορών οργανωμένα.

Σχετικά Άρθρα