Χίος, Τρίτη 2 Ιουνίου

Προσλαμβάνει πτυχιούχο ζωϊκής παραγωγής

Το Τμήμα Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Χίου
Παρ, 06/03/2015 - 10:44

Το Τμήμα Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Χίου προτίθεται να προσλάβει με Σύμβαση διαρκείας 8 μηνών, έναν πτυχιούχο ΤΕ Ζωϊκής Παραγωγής.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας 18 έως 65 ετών.

Προτάσσονται των λοιπών υποψηφίων, ανεξάρτητα από το σύνολο των μονάδων που συγκεντρώνουν, οι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Χίου.

Η προθεσμία υποβολής αίτησης και δικαιολογητικών ορίζεται από την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015 έως και τη Δευτέρα 16 Μαρτίου.

Τα δικαιολογητικά κατατίθενται στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου, Πολυτεχνείου 1, 82100 Χίος, στη Διεύθυνση Διοικητικού Οικονομικού, Τμήμα Προσωπικού και Μισθοδοσίας, υπόψη κυρίας Σταυρούλας Γαλάτουλα (τηλ. Επικοινωνίας 22713 50515).

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 02/06/2020 - 17:21

Με βασικό αντικείμενο συζήτησης την ανάληψη πρωτοβουλιών στήριξης της τοπικής οικονομίας  συναντήθηκαν σήμερα Τρίτη 2/6 ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Π. Μπουγδάνος με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χίου κ. Π. Λεγάτο.

Μεταξύ των άλλων συμφωνήθηκαν τα εξής:

  • Η εισήγηση και υποστήριξη πρότασης προς το Περιφερειακό Συμβούλιο για την εκπόνηση μελέτης & έρευνας προώθησης των χιώτικων εσπεριδοειδών (μανταρίνι – πορτοκάλι) με βάση την ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών τους. Η πρόταση συνδέεται τόσο με την αξιοποίηση της εμπορικής αξίας υπαρκτών και ιδιαίτερων τοπικών προϊόντων, όσο και με τη διαφύλαξη της φυσιογνωμίας της περιοχής του Κάμπου με τη διατήρηση των παραδοσιακών καλλιεργειών.
  • Η διεκδίκηση από την Πολιτεία της χρηματοδότησης Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος για το Βόρειο Αιγαίο, οι πόροι του οποίου θα κατευθυνθούν στις τοπικές οικονομίες των νησιών και θα στηρίξουν τις εγχώριες επιχειρήσεις.  Η αιτιολόγηση διεκδίκησης ενός προγράμματος αυτού του είδους τεκμηριώνεται από την άμεση ανάγκη ενός επενδυτικού σοκ για τις τοπικές επιχειρήσεις, οι οποίες έχουν δεχθεί αλλεπάλληλα πλήγματα επί σειρά ετών -με αποκορύφωμα την πρόσφατη υγειονομική κρίση λόγω πανδημίας -καθιστώντας τις  οικονομίες των νησιών ιδιαίτερα εύθραυστες.