Σε καλά επίπεδα οι κρατήσεις για το τριήμερο της Αποκριάς

Μέχρι τώρα στο 50% οι πληρότητες στα ξενοδοχεία πόλης
Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Παρ, 10/02/2023 - 12:19

Αρχίζει να αποδίδει καρπούς η προσπάθεια προσέλκυσης επισκεπτών για το τελευταίο τριήμερο της Αποκριάς, 25 με 27 Φεβρουαρίου,  που κορυφώνονται και οι εκδηλώσεις από τους συλλόγους στα χωριά μας, με τον Κώστα Μούνδρο, υπεύθυνο ενημέρωσης του Φορέα Τουρισμού Χίου, να αναφέρει ότι ήδη οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία της πόλης παρουσιάζουν μια πληρότητα της τάξεως του 50%.

Από τον φορέα, όπως είπε, γίνεται καμπάνια προσέλκυσης επισκεπτών όχι μόνο από την Τουρκία αλλά και από τα γειτονικά νησιά της Σάμου και της Λέσβου, επιδιώκοντας διήμερες ή τριήμερες κρατήσεις και όχι μονοήμερες, με τη  δυνατότητα να βρει κανείς κατάλυμα από 40 ευρώ.

Ο κος Μούνδρος επεσήμανε ότι γίνονται συνέργειες με τα πολιτιστικά σωματεία, ενώ παράλληλα ενισχυτικά στις δράσεις του Φορέα Τουρισμού μετέχουν Δήμος και Περιφέρεια.

Κατά τον ίδιο, καλά φαίνεται πως είναι τα δείγματα γραφής για την πασχαλινή περίοδο, εστιάζοντας στην... λάμψη των ρουκετών, που προσελκύουν επισκέπτες όχι μόνο από την Ελλάδα και την Τουρκία, αλλά και από ευρωπαϊκές χώρες, όπως είπε χαρακτηριστικά, ακόμη και από την Αμερική

Καταλήγοντας ος Μούνδρος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα μηνύματα συμπόνιας που στέλνουν στους Τούρκους με τους οποίους συνεργάζονται και έχουν επαφή για το πλήγμα που έχουν δεχθούν από τον φονικό σεισμό της περασμένης Δευτέρας, σημειώνοντας ότι και εκείνοι ανταποδίδουν με μηνύματα ευγνωμοσύνης για τη στήριξη που παρέχει η Ελλάδα και οι πολίτες της.

 

se_kala_epipeda_oi_kratiseis_gia_to_triimero_tis_apokrias

Σχετικά Άρθρα