Χωρίς προβλήματα τα μαθήματα στα λύκεια της Χίου

Δείτε το Βίντεο
Δευ, 12/04/2021 - 10:12

Κανονικά προσήλθαν στις τάξεις τους οι περισσότεροι μαθητές των λυκείων της Χίου, στο πλαίσιο της επανέναρξη της δια ζώσης εκπαίδευσης, μετά από τη διενέργεια self test.

Όπως ανέφερε στο alithia.gr ο Δ/ντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Αιμιλιανός Ευαγγελινός, μόνο 5 μαθητές δεν πήγαν σχολείο, επειδή βρίσκονται σε καραντίνα, λόγω κρούσματος στο κοντινό τους περιβάλλον, ενώ 2 εντοπίστηκαν θετικοί μετά από self test, οπότε θα υποβληθούν και σε rapid test. 

Κατά τα συνήθη δεδομένα της περίοδου, υπάρχουν και κάποιοι απόντες μαθητές - μαθήτριες της Γ' Λυκείου που εξαντλούν τις δυνατότητες των απουσιών τους, λίγο πριν τις πανελλαδικές.

Σημειώνεται ότι και οι μαθητές των Εσπερινών λυκείων θα υποβληθούν σε self test, οι οποίοι δεν μπορούσαν να τα προμηθευτούν σε πρώτη φάση από τα φαρμακεία, γι'αυτό και  εστάλησαν στις διευθύνσεις των σχολείων τους απ' όπου και θα τα προμηθευτούν.

Η επόμενη εξέταση όλων των μαθητών και εκπαιδευτικών θα γίνει την Πέμπτη με νέα self test που θα μπορέσουν να τα παραλάβουν όλοι (και των εσπερινών) από τα φαρμακεία.

 

Σχετικά Άρθρα