Το Λιμεναρχείο προτρέπει σε... τηλεφωνική εξυπηρέτηση

Παρ, 16/10/2020 - 17:34

Όλο και σφίγγει ο κλοιός για τα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Χαρακτηριστική είναι η παρακάτω ανακοίνωση του Λιμεναρχείου.

1.  Στην  Κοινή Υπουργική Απόφαση με ΔΙα/Γ.Π.οικ. 64450 - ΦΕΚ 4484/Β΄/11-10-2020, προβλέπονται οι κανόνες τήρησης αποστάσεων και άλλα μέτρα προστασίας προς περιορισμό της διασποράς του Covid-19. 

2. H Περιφερειακή Ενότητα Χίου έως την σύνταξη του παρόντος δελτίου, εντάσσεται στο μέτριο επιδημιολογικό επίπεδο και ως εκ τούτου  επισημαίνονται οδηγίες-κανόνες στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης κινδύνου διασποράς του Covid-19, που αφορούν στις Δημόσιες Υπηρεσίες και δη το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου και τους Λιμενικούς Σταθμούς υπαγωγής του, ως κάτωθι:

  • Κατά τις συναλλαγές σας με το Λιμενικό Κατάστημα οφείλεται να φοράτε προστατευτική μάσκα.
  • Στο εσωτερικό του Λιμενικού Καταστήματος έχει τοποθετηθεί σήμανση σχετικά με τα σημεία που οφείλετε να αναμένεται την εξυπηρέτησή σας και προκειμένου να τηρείται η απαιτούμενη απόσταση του 1,5 μέτρου.
  • Προκειμένου αποφευχθεί τυχόν συνωστισμός προτιμήστε να καλέσετε στο τηλεφωνικό κέντρο του Λιμεναρχείου προκειμένου να κλείσετε ραντεβού για την εξυπηρέτησή σας εκτός της περίπτωσης που πρόκειται για επείγουσα περίπτωση.

3. Η Υπηρεσία μας θα επανέλθει με νεότερο δελτίο της στην περίπτωση που αλλάξει το επιδημιολογικό επίπεδο της Περιφερειακής Ενότητας Χίου.

 

 
 

 

Σχετικά Άρθρα