Πατέρας Αντώνιος: «Δεν έχω τίποτα δικό μου, δεν κρύβομαι από κανέναν»

Σάβ, 03/12/2022 - 07:20

Αθώος δηλώνει όπου μπορεί και όπου τον... αφήνουν, ο πατέρας Αντώνιος Παπνικολάου, ιδρυτής της "Κιβωτού" ενώ είναι σε εξέλιξη προκαταρκτική εξέταση στα οικονομικά της «Κιβωτού του Κόσμου» για πιθανή τέλεση τεσσάρων κακουργημάτων.

«Δεν περίμενα μετά από τόση προσπάθεια να ακούγεται το όνομά μου για τέτοια πράγματα. Όλα τα περιουσιακά στοιχεία είναι περασμένα στην Κιβωτό. Δεν έχω τίποτα δικό μου. Όλα είναι των παιδιών. Δεν κρύβομαι από κανέναν. Αν με ζητήσουν οι Αρχές θα εμφανιστώ αμέσως. Με κατηγορούν άδικα άνθρωποι που δεν πέρασαν καν από την "Κιβωτό". Τα ράσα μου δεν έχουν τσέπες», φέρεται να είπε ο πατέρας Αντώνιος, σύμφωνα με το STAR.

Οργισμένη εμφανίζεται και η πρεσβυτέρα, που δηλώνει πως έχει αδικηθεί: «Δεν έκρυψα ποτέ χρήματα σε μυστικές γωνιές. Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα για τις εξελίξεις. Οι νομικοί μας είχαν ενημερώσει τι θα συμβεί. Ανεβαίνουμε τον δικό μας Γολγοθά και θα αποδείξουμε ότι όλα έγιναν σύμφωνα με το γράμμα του νομού».

Την ίδια ώρα,σ'υμφωνα με την zougla.gr. άτομα από το περιβάλλον του πατέρα Αντώνιου ξεσπούν, κάνοντας λόγο για ευθύνες όσων εργάζονταν στις δομές της ΜΚΟ: «Να αναλάβουν τις ευθύνες τους και όσοι έδεναν και έλυναν στη δομή. Αν ήξεραν κάτι και δεν μιλούσαν στον πατερά Αντώνιο πρέπει να τιμωρηθούν. Για τα χρήματα όμως ακούγονται υπερβολές. Υπήρχαν τεράστια έξοδα και με κόπο καταφέρναμε να ανταπεξέλθουμε».

Σχετικά Άρθρα