ΠΑΝΔΗΜΙΑ και ΤΥΡΑΝΙΑ. Η διαπλοκή

Τετ, 28/07/2021 - 09:12

Σήμερα πρωί, 24 Ιουλίου 2021, στο ΤV OPEN η εργατολόγος Μαρλέν Ασημακοπούλου μπροστά στον υπουργό Άδωνη Γεωργιάδη είπε ότι πρόσφατα πέθανε πολύ αγαπημένος φίλος της, διασωληνωμένος στην ΜΕΘ ο οποίος ήταν υγιέστατος και πλήρως εμβολιασμένος.

Ήταν εκείνη ακριβώς την στιγμή που ο υπουργός έλεγε το ένα ψέμα μετά το άλλο, όπως κάνουν οι τύραννοι από την εποχή του Ξενοφώντα, προκειμένου να εδραιώσουν την τυραννία τους.

Στην προκειμένη περίπτωση έλεγε ότι ο εμβολιασμένος δεν υπάρχει περίπτωση να αρρωστήσει βαριά και να πεθάνει στην ΜΕΘ, και ότι πρέπει να κτίσομε το τείχος ανοσίας, πάση θυσία, δηλαδή με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, αποκρύπτοντας το γεγονός ότι και ο εμβολιασμένος φέρει και μεταδίδει τον ιό, γεγονός που από μόνο του αποκλείει το κτίσιμο τέτοιου τείχους.

Αυτό το έχουν πει πολλοί γιατροί όπως ο διοικητής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ κ. Δημήτρης Γάκης και κυρίως ο διδάκτωρ μοριακής Ανοσολογίας κ. Δημήτρης Αντωνίου, που βασισμένος σε μελέτες 14 πανεπιστημίων λέει ότι οι εμβολιασμένοι με την Pfizer στο Ισραήλ έχουν 8 φορές περισσότερο ιϊκό φορτίο από τους ανεμβολίαστους και μεταδίδουν τον ιό 8 φορές περισσότερο, πράγμα που δικαιολογεί την αυξημένη μεταδοτικότητα της μετάλλαξης Δέλτα, σε αντίθεση μ’ αυτά που διαδίδουν σκόπιμα οι κυβερνητικοί επιστήμονες.

Οι Γάκης και Αντωνίου δεν προστατεύονται βέβαια από τον κατάπτιστο νόμο για το ακαταδίωκτο των βαλτών κρατικών επιτροπών. Η κατάργηση αυτού του νόμου προστασίας των τσαρλατάνων θα πρέπει να είναι η πρώτη δουλειά της πρώτης Κυβέρνησης μετά την νέα μεταπολίτευση.

Αφού λοιπόν και οι εμβολιασμένοι φέρουν και μεταδίδουν τον ιό πολύ, σύμφωνα με Ισραηλινούς και Αμερικανούς επιστήμονες – και λίγο, σύμφωνα με τους διορισμένους, είναι αυτονόητο ότι με το περιβόητο τείχος, όχι της ανοσίας αλλά της εξαπάτησης, κάτι άλλο προσπαθεί να κρύψει ο τύραννος. Δεν γνωρίζω αν προσπαθούν να κρύψουν την διαπλοκή τους με τις φαρμακευτικές εταιρίες ή την τουριστική βιομηχανία, ή και τα δύο, εκείνο όμως το οποίο δεν κρύβεται με τίποτα, είναι η ΑΔΙΚΙΑ και η ΤΥΡΑΝΝΙΑ, η οποία ασκείται πάνω στους Λαούς του κόσμου με το Franchise του SARS-CoV-19.

Αφού λοιπόν και οι εμβολιασμένοι, π.χ. τουρίστες, φέρουν και μεταδίδουν τον ιό, τότε πρέπει να απαιτήσομε να τους γίνεται  ισότιμα το τεστ ακριβώς όπως και στους ανεμβολίαστους. Τότε θα δείτε ότι θα πέσουν οι μάσκες και θα αρχίσουν να αποκαλύπτονται και να αντιδρούν, όλοι όσοι έχουν βρεγμένη την φωλιά τους, με πρώτη – πρώτη την τουριστική βιομηχανία, η οποία έχει γίνει κράτος εν κράτη, όπως π.χ. η Tui. Κυρίως όμως δεν θα μπορεί πια να μας εκβιάζει ο τύραννος, διότι έτσι θα πρέπει να απαγορεύει την είσοδο σε κλειστούς χώρους, αεροπλάνα και πλοία, σε όλους, εμβολιασμένους και μη, εφόσον το τεστ θα λέει ότι είναι φορείς του ιού.

Ούτε θα μπορούν να ταξιδεύουν οι τουρίστες όπως το κάνουν σήμερα με μόνη δικαιολογία ότι είναι καλά παιδιά επειδή έχουν εμβολιαστεί. Η αυθαίρετη επιβράβευση δηλαδή του εμβολιασμένου πιστοποιημένου καταναλωτή με την οποία το θηρίο έχει διχάσει τους πολίτες του κόσμου, σε ελεύθερους εμβολιασμένους και μη ελεύθερους ανυπότακτους και έχει στρέψει τους μεν ενάντια στους δε, πρέπει να σταματήσει όχι μόνο για λόγους κοινωνικής ειρήνης, αλλά κυρίως για λόγους υγείας. Πρόκειται για μια αυθαίρετη θανατηφόρο επιβράβευση με την οποία ο τύραννος εξυπηρετεί αλότροια συμφέροντα και όχι το συμφέρον του Λαού, επειδή ο εμβολιασμένος τουρίστας όπως είπαμε φέρει και μεταδίδει τον ιό στους υγιείς πληθυσμούς τους οποίους επισκέπτεται.

Είναι σαφές ότι εδώ μιλάμε για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Στο βωμό του τουρισμού, της οικονομίας και των τραπεζών,  θυσιάζεται η υγεία της ανθρωπότητας και εξευτελίζονται επιστήμονες και πολιτικοί.

Να απαιτηθεί το τεστ και για τους εμβολιασμένους, δηλαδή τεστ σε όλους, για το καλό όλων. Να το απαιτήσουμε δυνατότερα, γρηγορότερα και όλοι μαζί ενωμένοι ενάντια στην τυραννία. 

Έχω ξαναγράψει ότι η Ένωση Ευρωπαίων Δικαστών, απέβαλε πρόσφατα την Ελληνική Ένωση Δικαστών και  Εισαγγελέων από τους κόλπους της με την αιτιολογία ότι οι Έλληνες δικαστές εκτελούν πολιτικές εντολές, δεν υπηρετούν το Δίκαιο και ότι στην Ελλάδα έχει καταλυθεί το κράτος Δικαίου.

Να το θυμάστε αυτό, κάθε φορά που ο τύραννος κοκορεύεται για τις αντισυνταγματικές δικαστικές αποφάσεις τις οποίες εξασφαλίζει εναντίον μας, τάχα για το καλό του κοινωνικού μας συνόλου, μολύνοντας μας και δολοφονώντας μας, επιτρέποντας στους εμβολιασμένους φορείς του ιού να κυκλοφορούν ελεύθερα ανάμεσά μας, επειδή αυτό είναι το κοντόφθαλμο, αντιοικολογικό, ανθρωποκοκτόνο, οικονομικό συμφέρον της κάθε Tui, της Μυκόνου, των τραπεζών και των τραπεζιτών όπως ο Μακρόν και ο Ντράνκι. Αυτοί οι δύο τύποι μάλιστα ισχυρίζονται ότι ακολουθούν το παράδειγμα και τα αλλοπρόσαλλα μέτρα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, σαν δικαστικό προηγούμενο ας πούμε,  αποφεύγοντας, σκόπιμα, όμως να πουν ότι στην Ελλάδα έχει καταλυθεί το κράτος Δικαίου …  .

Υ.Γ.: Παρόμοια κείμενα στην εφημερίδα της Χίου: www.alithia.gr.:SARS-CoV-19- Franchise, και ο ΚΑΚΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΟΛΟΥ.

 

Άλλες απόψεις: Του Θανάση Γεωργούλη