Taquiyya: Η Τέχνη της Εξαπάτησης

Παρ, 27/08/2021 - 20:02

Αλήθεια τι γίνεται στο Αφγανιστάν με τον κορωνοϊό;

Βλέπουμε όλοι στην TV, το δράμα του λαού με τον συνωστισμό στις οδούς διαφυγής, την ανυπαρξία συστήματος υγείας και κανόνων υγιεινής και αναρωτιέμαι – πώς και δεν έχει ξεκληριστεί ακόμα αυτός ο λαός από τον κορωνοϊό; Παρατηρήστε τους, κανείς δεν φοράει μάσκα και επιπλέον είναι όλοι ανεμβολίαστοι, επειδή όλο το όπιο του κόσμου δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τις μηχανές κοπής χρήματος που διαθέτουν ήδη οι φαρμακοβιομηχανίες οι οποίες παράγουν τα εμβόλια.

Πράγματι! Όπως μας εξηγεί ο κ. Β. Βιλιάρδος σε άρθρο του στο The Analyst, η Volkswagen σε τζίρο 223 δις ευρώ το 2020, είχε καθαρά κέρδη 8,8 δις ευρώ, άρα ποσοστό 3,94%, ενώ η BioNTech έκανε μέσα σε τρείς μόνο μήνες τζίρο 5,3 δις με καθαρό κέρδος 2,8 δις ευρώ που σημαίνει ποσοστό κέρδους 52,8% … Σκεφτείτε ότι η Mercedes η οποία αποτιμάται στα 79,5 δις έχει 300.000 άτομα προσωπικό, ενώ η BioNTech που αποτιμάτε σήμερα 101,2 δις$ έχει προσωπικό 2.000 άτομα και ποσοστό κέρδους 52,8%... Απίστευτο!

Η αισχροκέρδεια δεν σταματάει εδώ, επειδή αυτή η εταιρεία έχει δανειοδοτηθεί με επιτόκιο μόλις 1%, ενώ ο επιπλέον τόκος 2,5 θα αρχίσει να αποπληρώνεται από το 2027!

Αν νομίζατε ότι τελειώσαμε, τότε κάνετε λάθος, επειδή ολόκληρο το μερίδιο της BioNTech στο κόστος έρευνας και ανάπτυξης (του εμβολίου) χρηματοδοτήθηκε από τους Γερμανούς – Ευρωπαίους φορολογουμένους έχοντας κοινωνικοποιήσει το κόστος, ιδιωτικοποιώντας όμως τα κέρδη..! Δηλαδή ποιο άδικο δεν μπορεί να είναι τίποτα άλλο, σύμφωνα με τον κ. Βιλιάρδο και όχι μόνο.

Με λίγα λόγια, σ’ αυτούς τους τύπους έχει παραχωρηθεί μια μηχανή εκτύπωσης χρημάτων επειδή δεν έχει υπάρξει ποτέ στον πλανήτη, ούτε μια περίπτωση πολυεκατομυριούχου που να έχει δημιουργήσει την περιουσία του αποκλειστικά και μόνο με χρήματα των φορολογουμένων και κέρδη σε τόσο τερατώδη ποσοστά. Έχει βέβαια τόσα στόματα να μπουλώσει…

Και να σκεφτείτε ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι οι οποίοι πιστεύουν ότι τα εμβόλια μας χορηγούνται δωρεάν … και δεν έχουν καταλάβει το γιατί πρέπει να εμβολιαστούν όλοι ανεξαιρέτως και πάση θυσία μία – δυο – τρείς και ίσως περισσότερες φορές, μέχρι θανάτου.

Αλήθεια, τι γίνεται στο Αφγανιστάν; Που είναι όλοι αυτοί οι διαφημιστές, δημοσιογράφοι, γιατροί τηλεαστέρες, υπουργοί, πρωθυπουργοί, πρόεδροι, οι οποίοι καυτηριάζουν και την παραμικρή συγκέντρωση, ενάντια στην υποχρεωτικότητα των εμβολίων σε Ρώμη, Παρίσι, Λονδίνο, Βερολίνο και αλλού, ονομάζοντας τους παγκόσμιους διαδηλωτές ψεκασμένους, ανεύθυνους, ανεγκέφαλους και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί η Pfizer η οποία θέλει το καλό μας… όπως και οι Γερμανοί κατακτητές στην κατοχή.

Που είναι όλοι αυτοί οι λαλίστατοι Έλληνες γιατροί και δημοσιογράφοι οι οποίοι εκτελώντας πολιτικές (όχι επιστημονικές) εντολές μας, κατατρομοκρατούν και μας εκβιάζουν καθημερινά για να πάρουμε την δόση του εμβολίου μας;

Γιατί δε λένε κάτι για το συνωστισμό στο Αφγανιστάν; Γιατί οι σύμμαχοι ξηλώνουν και μεταφέρουν εκτός Αφγανιστάν το μοναδικό νοσοκομείο της προκοπής που υπάρχει στη χώρα;

Δεν είναι άνθρωποι οι Αφγανοί; Τι είναι; Υπεράνθρωποι; Εγώ υποψιάζομαι ότι οι σύμμαχοι ελπίζουν να κάνει ο κορωνοϊός αυτό που δεν μπόρεσαν να κάνουν οι ίδιοι …

Μέχρι σήμερα πάντως το Αφγανιστάν υπήρξε ο τάφος της διαφθοράς και της διαπλοκής των αυτοκρατοριών. Λέτε να γίνει και ο τάφος του Κορωνοϊού; Λέτε να τον εξαπατήσουν και να τον νικήσουν οι ισλαμιστές με την Taquiyya, όπως έκαναν και με τους Αμερικάνους;

Συμφωνώ απόλυτα με τον πρώην υπουργό πολιτισμού του Αφγανιστάν, ο οποίος υπήρξε μαθητής του μεγάλου Έλληνα αρχαιολόγου Ανδρόνικου, όταν λέει ότι θα υπάρξει μεγάλη ροή Πακιστανών, Ιρανών και πολλών άλλων, μη Αφγανών, οι οποίοι θα πετάνε τα διαβατήρια τους και θα δηλώνουν Αφγανοί πρόσφυγες και θα απαιτούν άσυλο χωρίς να το δικαιούνται.

Ασφαλώς, είναι ήδη γνωστό αυτό που γινόταν και γίνεται με όλους εκείνους οι οποίοι δήλωναν και δηλώνουν Σύριοι πρόσφυγες (…) για να αποκτήσουν, με την Taquiyya, δηλαδή τον μουσουλμανικό θεσμό της εξαπάτησης, την ιδιότητα του πρόσφυγα και να επωφεληθούν από την αδιακρισία – βλακεία ή την καταστροφική κουτοπονηριά των Μ.Κ.Ο. και της αριστεράς, η οποία διαχρονικά, χωμένη μέσ’ στο Δημόσιο, πιστεύει, ότι τα λεφτά δεν τα πληρώνουν οι φορολογούμενοι συνάνθρωποί τους, αλλά ότι τα χέζουν οι γαδάροι… Αναφέρομε στους δικαιωματιστές.

Κάπως έτσι, οι φορολογούμενοι ανεμβολίαστοι πολίτες, πληρώνουμε «αγόγγυστα» το εξωφρενικό κόστος των εμβολίων, με τα οποία εμβολιάζονται, και καλώς, όλοι οι ευάλωτοι συνάνθρωποί μας.

Παράλληλα όμως έχουμε στο κεφάλι μας μια άδικη και διεφθαρμένη εξουσία η οποία μας τιμωρεί, αναγκάζοντάς μας να πληρώνουμε, επί πλέον, ένα τεστ το οποίο όμως είναι απαραίτητο να το κάνουν και οι εμβολιασμένοι, επειδή και αυτοί όπως και οι ανεμβολίαστοι, μπορούν να φέρουν και να μεταδίδουν τον ιό.

Αντί λοιπόν να μοιράζεται το κόστος του τεστ εξίσου σε εμβολιασμένους και μη, έστω και εάν αυτοί που πληρώνουν για το εμβόλιο χωρίς να το κάνουν, έχουν μόνο έμμεσο όφελος, παρόλα αυτά βλέπουμε τους εμβολιασμένους να κυκλοφορούν αδίκως, ανάμεσα μας, ειδικά στις τουριστικές περιοχές, μολύνοντας αυτούς οι οποίοι έχουν κάνει το τεστ και είναι αποδεδειγμένα υγιείς ή μη - φορείς του ιού.

Αυτοί οι οποίοι το επιτρέπουν πρέπει να δικαστούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Αυτές τις κουτοπονηριές της εξουσίας και των διακινητών των εμβολίων, και των μεταναστών, τις πληρώνει η ανθρωπότητα πολύ ακριβά. Επαναλαμβάνω, πληρώνουμε τις κουτοπονηριές των κάθε λογής διακινητών, οι οποίοι μας εξαπατούν, ή προσπαθούν να μας εξαπατήσουν, λέγοντας και κάνοντας άλλα το πρωί, άλλα το μεσημέρι και άλλα το βράδυ, εξευτελίζοντας την ίδια τους την αυθεντία για μερικές χιλιάδες τσουβάλια δολάρια.

 

Άλλες απόψεις: Του Θανάση Γεωργούλη