Χίος, Δευτέρα 19 Νοεμβρίου

Διήμερο της Χριστιάνας Καλογήρου στη Χίο

Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 13/09/2018 - 20:33
Χρ. Καλογήρου

Στη Χίο βρίσκεται η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου.

 

Η Περιφερειάρχης συναντήθηκε με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Πολυτέκνων Χίου και συζήτησε θέματα που απασχολούν τις πολύτεκνες οικογένειες του νησιού.

 

Στη συνέχεια η κα. Καλογήρου είχε συνεργασία με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χίου κ. Παντελή Λεγάτο, κατά τη διάρκεια της οποίας αναζητήθηκαν τρόποι περαιτέρω ανάπτυξης της συνεργασίας της Περιφέρειας με το Επιμελητήριο.

 

Ακολούθως, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στα γραφεία της Π.Ε. Χίου με τους Αντιπεριφερειάρχες Σταμάτη Κάρμαντζη και Γιάννη Ξενάκη, τους Εντεταλμένους Περιφερειακούς Συμβούλους Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο και Παντελή Μπουγδάνο και στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αξιολογήθηκε η πορεία υλοποίησης των έργων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στη Χίο, με κυρίαρχο το έργο της αναβάθμισης της επαρχιακής οδού Χίου- Καρφά, έργο που σχετίζεται άμεσα με την επέκταση του αεροδρομίου.

 

Το απόγευμα η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου παραβρέθηκε στον εσπερινό του Ιερού Ναού του Τιμίου Σταυρού Βρουλιδίων στο Πυργί.

 

Αύριο το πρωί η κα. Καλογήρου θα παραστεί στην τελετή αγιασμού στη Μαθητική Στέγη Καρδαμύλων «Το Σπίτι της Μαρίας-Στέγη Παιδείας και Πολιτισμού». Το απόγευμα θα είναι παρούσα στην τελετή των εγκαινίων του πρώτου ιδιωτικού μη κερδοσκοπικού Επαγγελματικού Λυκείου Ναυτικής Κατεύθυνσης στην Ελλάδα «Τσάκος Ελληνικά Εκπαιδευτήρια Ναυτικών Σπουδών» και στη συνέχεια στην εκδήλωση για τη συμπλήρωση 96 χρόνων από την καταστροφή της Σμύρνης στον Φάρο Βαρβασίου.

i_katastasi_sti_moria_einai_dramatiki

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 18/11/2018 - 19:21

Κάθε χρόνο στις 21 Νοεμβρίου ανήμερα της Εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου, γιορτάζεται η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων με πρωτοβουλία της Ελληνικής Πολιτείας για να υπομνησθεί και να τιμηθεί η προσφορά των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων προς το Έθνος, τόσο σε περίοδο πολέμων, όσο και στην ειρήνη. Ο εορτασμός καθιερώθηκε μετά τη Μεταπολίτευση το 1975.

Το πρωϊ της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό ενώ τις 8.00 μ.μ θα δοθεί συναυλία από την ορχήστρα της 96 ΑΔΤΕ στο Ομήρειο.