Μεγάλη συγκέντρωση και από σήμερα βάρδιες αναμονής μηχανημάτων και... ΜΑΤ

Π. Μπουγδάνος: Αφού η Κυβέρνηση δεν καταλαβαίνει από λόγια θα καταλάβει από πράξεις
Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Κυρ, 23/02/2020 - 19:54

Ενότητα και Συμμετοχή για να εμποδιστεί ο κυβερνητικός σχεδιασμός για υπερδομή στο 17, ζήτησαν οι πολίτες που πραγματοποίησαν άλλη μια συγκέντρωση στο Αίπος, το απόγευμα της Κυριακής .

Με την συμμετοχή να είναι συνεχώς αυξανόμενη, τα μέλη  της συντονιστικής επιτροπής ζήτησαν την στήριξη ολων των Χιωτών, προκειμένου να στελεχωθούν οι  24ωρες βάρδιες που ήδη έχουν ξεκινήσει στην περιοχή.

Με τον …κατάλογο να μετρά πάνω από 300 άτομα, τα μέλη της συντονιστικής  κάλεσαν τους Χιώτες να εμποδίσουν την λειτουργιά οποιαδήποτε δομής ξεπερνά τα 500 άτομα, που έχει αποφασιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο Χίου ενώ δήλωσαν αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουν  τα ΜΑΤ.

«Αφού δεν καταλαβαίνουν με λόγια θα τους κάνουμε να καταλάβουν με πράξεις», ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής  Μπουγδάνος ενώ με εντολή του Δημάρχου Σταμάτη Κάρμαντζη φτάνουν αύριο το πρώϊ στην περιοχή μηαχανήματα, προκειμένου να εκτελέσουν εργασίες... αναδάσωσης και καθαρισμού σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

nea_megali_sygkentrosi_sto_aipos_tin_kyriaki_230220

Σχετικά Άρθρα