Νέο κύμα προσφύγων από  νέους βομβαρδισμούς της  «Χριστιανικής»  Δύσης

Τετ, 19/02/2020 - 17:02

«Τα νησιά μας θα αντιμετωπίσουν ένα νέο κύμα προσφύγων- μεταναστών μετά το νέο κύμα βομβαρδισμών, επί δικαίων και αδίκων, που κάνει η ...¨"Χριστιανική " Δύση, χτυπώντας την αχανή περιοχή του κόσμου, από το Αφγανιστάν έως τη Λιβύη και, μάλιστα, χωρίς απόφαση του ΟΗΕ».

Αυτή την προειδοποίηση έκανε , καλεσμένος ως  αναλυτής στο Αποκαλυπτικό Δελτίο του Γιάννη Παπαγιάννη και της Ανδριάνας Ζαρακέλη , στο κανάλι ΕΨΙΛΟΝ, την Τρίτη το βράδυ ο δημοσιογράφος Κώστας Μαρδάς.

Και ανέφερε τα παρακάτω στοιχεία που παραθέτει στο χρονολόγιό του στο facebook:
-- Πρόσφατα , οι Αμερικανοί πραγματοποίησαν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Πενταγώνου, 1.500 εξόδους βομβαρδισμού, ως αντίποινα για το θάνατο ενός Αμερικανού στρατιώτη, από τρομοκράτες- ταλιμπάν.

--Στην Ιντλίμπ της Συρίας , βάσει υπολογισμού του ΟΗΕ, οι βομβαρδισμοί προκάλεσαν 600.000 εκτοπισμένους , ενώ το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εκτίμησε ότι μέσα στο 2019 υπήρξαν 11.000 νεκροί, εκ των οποίων 1.150 ήταν παιδιά.

-- Σύμφωνα με τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης , το 2019 , πνίγηκαν στη Μεσόγειο, συμπεριλαμβανομένου και του Αιγαίου τουλάχιστον 1.200 άνθρωποι - στην πλειοψηφία τους Μουσουλμάνοι.
--- Η αποστολή των Ηνωμένων Εθνών στη Λιβύη ανεβάζει σε 250.000 τα γυναικόπαιδα που χρήζουν άμεσης ανθρωπιστικής βοήθειας.

 

O συμπατριώτης μας υπογράμμισε ,  για άλλη μια φορά ,  ότι η Ελλάδα και επί ΣΥΡΙΖΑ και επί ΝΔ, είναι συμμέτοχη στις επιχειρήσεις με την υποστήριξη των Νατοϊκών αεροσκαφών και των πλοίων από την αμερικανική Βάση της Σούδας .

Και κατέληξε :

«Ευχαριστούμε τους …Αμερικάνους που αντιμετώπισαν τον κομμουνιστικό κίνδυνο, αλλά,  βομβαρδίζοντας επί χρόνια τυφλά τον  ισλαμιστικό κίνδυνο, δημιούργησαν τον αμερικανικό κίνδυνο, με την ανεξέλεγκτη δράση τους στον κόσμο !».

Ακολουθεί το βίντεο της εκπομπής με αναφορά στην παγίδα των ελληνοτουρκικών Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης εν μέσω παραβιάσεων και το άνοιγμα νέου διαύλου μεταφοράς μεταναστών- προσφύγων στην ακατοίκητη νησίδα Στρογγύλη , που είναι το ανατολικότερο άκρο της Ελλάδας, δίπλα στο Καστελλόριζο...

https://www.youtube.com/watch?v=L-wBB5netNk

 

Σχετικά Άρθρα