Covid - 19: Η μεγάλη ευκαιρία για δικτάτορες και δικτατορίσκους

Τετ, 29/09/2021 - 19:52

Οι γενικεύσεις, είτε γίνονται από την «τεμπελιά» του νομοθέτη, μπροστά στο μέγεθος της πολυπολοκότητας του κόσμου, είτε γίνονται από την αδιαφορία του για αυτήν την πολυπλοκότητα (φασισμός και ευκαιρία για αυθαιρεσίες) χαρακτηρίζονται από την ΑΔΙΚΙΑ, και την Δυσπιστία την οποία αυτή προκαλεί, είτε μιλάμε για τον ΝΟΜΟ, είτε την ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ. Δυσπιστία π.χ., στον εμβολιασμό.

Στην πολιτική και την ιατρική της Δανίας, π.χ., είδαμε όλα να βασίζονται στα συνεχή ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΣΤ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, εμβολιασμένους και μη, διότι η «αθώωση» όλων των εμβολιασμένων είναι το ίδιο αντιεπιστημονική και φασιστική με την ενοχοποίηση όλων των μη εμβολιασμένων, οι οποίοι στις χώρες μας εκβιάζονται και τα Συνταγματικά τους Δικαιώματα λεηλατούνται.

Εδώ, οι δικτάτορες και οι δικτατορίσκοι έχουν ενθουσιαστεί με την μεγάλη ευκαιρία για αυθαιρεσίες, την οποία τους έδωσε ο COVID-19, σαν το ιδανικό όπλο μαζικής υποταγής και ελέγχου Λαών, καταπάτηση ελευθεριών και Συνταγματικών Δικαιωμάτων, με τόση, μάλιστα, επιτυχία, που το θέμα της υγείας έχει μπει πλέον σε δεύτερη μοίρα.

Το δίλημμα τώρα είναι δημοκρατία ή φασισμός επειδή οι ανεμβολίαστοι, εδώ, τιμωρούνται προκαταβολικά, ενώ οι εμβολιασμένοι κυκλοφορούν ελεύθερα, με την άδεια της αστυνομίας, μπαίνουν σε χώρους μεγάλου συνωστισμού, εστιατόρια, πλοία, αεροπλάνα και αλλού, χωρίς κανένα τεστ, διασπείροντας έτσι τον ιό στην κοινότητα, κάτι το οποίο δεν είναι απλά αντιεπιστημονικό αλλά είναι έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας.

Τώρα όλοι γνωρίζουν ότι και οι εμβολιασμένοι νοσούν και ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ τον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα το επιστημονικοφανές τείχος ανοσίας, να εκτοξεύει ιούς προς κάθε κατεύθυνση και να μοιάζει όλο και περισσότερο με αυτό που πραγματικά είναι, δηλαδή μια αυθαίρετη πολιτική εντολή, εκτελεσμένη από γιατρούς και δημοσιογράφους μπάτσους που λατρεύουν την εξουσία, όχι όμως και την Αλήθεια, και οι οποίοι γαντζωμένοι στην εξουσία, κάνουν καθημερινή πλύση εγκεφάλου στους τηλεθεατές, κάνοντας έτσι τους εμβολιασμένους να μισούν τους ανεμβολίαστους και το αντίστροφο, με πρόσχημα το κατά φαντασία τείχος ανοσίας και αποτέλεσμα τον διχασμό.

Πολλοί καθηγητές όπως π.χ. ο Δ. Γάκης - οι οποίοι δεν είναι τηλεαστέρες, ούτε τους προστατεύει το ακαταδίωκτο - μας έλεγαν εξαρχής και συνεχίζουν να λένε ότι με τους κορωνοϊούς δεν μπορεί να υπάρξει ανοσία αγέλης και επομένως ούτε τείχος ανοσίας μπορεί να κτισθεί, διότι αυτοί οι ιοί συμπεριφέρονται διαφορετικά, ακόμα και στα εμβόλια, π.χ., ο κορονοϊός για το συνάχι.

Αυτή την αλήθεια τη γνώριζαν εξαρχής οι πολιτικοί και οι ιατροί του καθεστώτος, οι οποίοι άρπαξαν την ευκαιρία για την άσκηση των απάνθρωπων, άδικων, φασιστικών μέτρων ενάντια στην ελευθερία κάποιων ανθρώπων των ανεμβολίαστων εν προκειμένω -για παραδειγματισμό- και ο εξευτελισμός των εμβολιασμένων, σε μια επίδειξη φασιστικής δύναμης ενάντια σε όλο τον Λαό, ο οποίος πρέπει, επιτέλους, να υποταχθεί στους υπαλλήλους του…

Τα προβλήματα δηλαδή τα δημιουργεί η κουτοπονηριά της εξουσίας, τα ψέματα, η αδικία και γενικά ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ, τον οποίο όλοι νοιώθουμε στο πετσί μας και αντιδρούμε ο κάθε ένας όπως ξέρει και μπορεί, ακόμα και με τους γραφικούς τρόπους ορισμένων αντιεμβολιαστών που αποτελούν όμως βούτυρο στο ψωμί των τηλεαστέρων. Έχουν δηλαδή δίκιο και το χάνουν, λέγοντα ασυναρτησίες.

Κάποιοι δικτάτορες, οι οποίοι μάλιστα προέρχονται από τον τραπεζικό τομέα (...επανακεφαλοποίηση) και κάποιοι δικτατορίσκοι, έχουν ενθουσιαστεί τόσο πολύ με την ιατρική διακυβέρνηση του κόσμου, - ο Χίτλερ το σκέφτηκε πρώτος, και οι γιατροί που στήριζαν τον ναζισμό - που ετοιμάζουν τώρα νέους, επιστημονικοφανείς θεσμούς κομμένους και ραμμένους στα μέτρα τους, μόνο και μόνο για την καταπάτηση της ποικιλομορφίας και των Δικαιωμάτων του κάθε Ανθρώπου, επειδή ο φασίστας κοπάδια ονειρεύεται. ΜΑΖΕΣ όχι άτομα.

Ο ψευτο-διαχωρισμός των ανθρώπων, γενικώς και αορίστως, σε εμβολιασμένους και μη, αφορά μόνο π.χ. την Pfizer και τον διευθυντή της τον κ. Μπουρλά, που πουλά εμβόλια, και στοχοποιεί τους ανεμβολίαστους, για ευνόητους λόγους, δεν απαντά όμως στα ιατρικά ερωτήματα για το ποιος νοσεί και ποιος μεταδίδει τον ιό στην κοινότητα. Αυτά τα ερωτήματα μπορούν να απαντηθούν μόνο με συνεχή δωρεάν τεστ σε ΟΛΟΥΣ τους πολίτες της Δημοκραρίας μας (…), διότι και οι εμβολιασμένοι νοσούν και ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ τον ιό.

Το κράτος, δηλαδή, το οποίο πλασάρει την «απόδειξη εμβολιασμού» σαν απόδειξη υγείας, green pass ή διαβατήριο υγείας, επιβάλλοντας μάλιστα οικονομικές και άλλες κυρώσεις στους ανεμβολίαστους συμπολίτες μας, το κάνει αυθαίρετα και καταχρηστικά,προωθώντας, συνειδητά μάλιστα, τη διασπορά του κορωνοϊού στην κοινότητα, με θανατηφόρα αποτελέσματα πάνω στους πιο ευάλωτους συνανθρώπους μας, διαπράττοντας έτσι εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας.

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟ… ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ (συνήθως με τις εκλογές).

Άλλες απόψεις: Του Θανάση Γεωργούλη