Δεν είναι εμβόλια είναι ο φασισμός

Τετ, 08/09/2021 - 06:02

Παρακολουθώ τις ενημερωτικές εκπομπές της τηλεόρασης προς μεγάλη απογοήτευση φίλων, οι οποίοι ενημερώνονται, κατά κανόνα, από το διαδίκτυο, και «όχι από τα συστημικά μέσα ενημέρωσης, με τους γραβατωμένους παλιανθρώπους, τα πολιτικά σκύβαλα και τους επίορκους γιατρούς, που δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα, προκειμένου να γεμίσουν τις τσέπες τους», κλπ, κλπ, όπως συνηθίζεται να λέγεται σήμερα.

 

Και όμως, εγώ ενημερώνομαι, σκόπιμα από την τηλεόραση, όχι μόνο γιατί θέλω να ξέρω το τι λέει και τι κάνει ο «εχθρός», αλλά κυρίως γιατί μπορώ να εντοπίζω την κρυμμένη αλήθεια πίσω από τις σκοπιμότητες της παραπληροφόρησης και όταν την δω, δεν την προσπερνώ.

 

Στην εκπομπή γνωστού μεγάλου καναλιού π.χ., η κ. Μαρία Λαμπρίδου, δασκάλα της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κάπου στη Νέα Σμύρνη, εκφράζει, προ ημερών την ανησυχία της, λέγοντας, ότι ενώ έχει κάνει και τις δυο δόσεις του εμβολίου, μετράει τα αντισώματα της και τα βρίσκει 230, ενώ μια συνάδελφος της, ανεμβολίαστη, η οποία έχει νοσήσει, κάνει το ίδιο τεστ αντισωμάτων και τα βρίσκει 900!

 

Η κ. Λαμπρίδου θεωρεί ότι ίσως πρέπει να κάνει και την τρίτη δόση του εμβολίου, προκειμένου να ανέβουν τα πεσμένα της αντισώματα και η συζήτηση με τον παρουσιαστή του καναλιού επικεντρώθηκε μόνο σ’ αυτό το σημείο.

 

Αυτό το παράδειγμα της ανωτερότητας της φυσικής ανοσίας μετά από την φυσική νόσηση, των λεγόμενων κρουσμάτων, σε σχέση με την τεχνητή ανοσία των εμβολίων, έπρεπε να θαφτεί επειδή απλά δεν εξυπηρετεί. Άλλωστε πρέπει πάση θυσία να καταναλωθούν τα 30 εκατομμύρια εμβόλια που ήδη έχει προμηθευτεί το ελληνικό κράτος, από τα οποία αναλογούν 3 δόσεις σε κάθε Έλληνα. Είναι νωπές οι μνήμες από το σκάνδαλο των εκατομμυρίων εμβολίων της γρίπης που δεν ήξερε τι να τα κάνει ο κ. Αβραμόπουλος και ο κ. Τσιόδρας. Το σύστημα έχει πάρει το μάθημά του και έχει γίνει πιο επιστημονικό …

 

Ο κ. Αβραμόπουλος έχει ήδη επιβραβευτεί, η εκκλησία βράβευσε τον κ. Τσιόδρα προχθές και χθες πέθανε ο Μίκης. Όλα πάνε ρολόι…

 

Ολόκληρο το μερίδιο της BioNTech του Τούρκου στο κόστος έρευνας και ανάπτυξης του εμβολίου χρηματοδοτήθηκε από τους Γερμανούς – Ευρωπαίους φορολογούμενους έχοντας, έτσι, κοινωνικοποιήσει το κόστος, ιδιωτικοποιώντας τα κέρδη, τα οποία ανέρχονται στο 52,8% επί του τζίρου, ενώ το ποσοστό κέρδους της Volkswagen και της Mercedes δεν ξεπερνούν το 4%. Δηλαδή μιλάμε για την μεγαλύτερη αισχροκέρδεια στην Ιστορία, επειδή δεν έχει υπάρξει ποτέ στην Ιστορία ούτε μια περίπτωση πολυεκατομμυριούχου, που να έχει δημιουργήσει την περιουσία του, αποκλειστικά και μόνο με χρήματα των φορολογουμένων πολιτών και με τόσο τερατώδη ποσοστά κέρδους, που για να τα απαιτήσεις και τελικά να τα πάρεις από κάποιον, θα πρέπει πρώτα να σκοτώσεις…

 

Εγώ, γιατρός δεν είμαι, όμως γνωρίζω ότι υπάρχουν άνθρωποι με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, τα οποία τα γνωρίζουν ή μπορεί και να μην τα γνωρίζουν, με αποτέλεσμα να πρέπει ή ακόμα και να μην πρέπει να εμβολιαστούν. Αναλόγως..!

 

Η εξατομίκευση της θεραπείας κάθε ανθρώπου ξεχωριστά, πόσο μάλλον η εξατομίκευση και η προσαρμογή του φαρμάκου, της δόσης και γενικά της ιατρικής πράξης, απαιτεί προσωπική επαφή και μεγάλη έρευνα. Αυτό σημαίνει μεγάλη προσπάθεια και πολύ αγάπη για τον συνάνθρωπο και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο βλέπουμε τον Φασισμό, να καταφεύγει, κατά κανόνα, στις γενικεύσεις, τον γύψο και την διασωλήνωση, διευκολύνοντας τους κάθε είδους δικτάτορες.

 

Οι γενικεύσεις, είτε γίνονται από την «τεμπελιά» του νομοθέτη, μπροστά στο μέγεθος της πολυπλοκότητας του κόσμου, είτε γίνονται από την αδιαφορία του για αυτήν την πολυπλοκότητα (Φασισμός), χαρακτηρίζονται από την ΑΔΙΚΙΑ, και την Δυσπιστία την οποία αυτή προκαλεί, ακριβώς γιατί κάποιοι αδιαφορούν για την εξατομίκευση της κάθε περίπτωσης ξεχωριστά, είτε μιλάμε για τον ΝΟΜΟ, είτε την ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ. 

 

Ας προστεθεί στον προβληματισμό, μπροστά σε τόση επιστημονικότητα και η περίπτωση των δυσφυμισμένων, φτηνών εμβολίων, από την Αγγλία ή την Ρωσία και την κυριαρχία των πανάκριβων Γερμανο – Τουρκικών εμβολίων. Εγώ π.χ. θα έκανα το Σπούτνικ πολύ ευχαρίστως!  Όχι; Γιατί όχι; Ποιος λέει το ΟΧΙ, ο επιστήμονας ή ο πολιτικάντης;

Και τι γίνεται με το περιβόητο τείχος ανοσίας το οποίο έπρεπε όλοι να κτίσομε με τα εμβολιασμένα μας σώματα; 

 

Τώρα όλοι γνωρίζουν ότι και οι εμβολιασμένοι νοσούν και ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ τον ιό, με αποτέλεσμα το επιστημονικοφανές τείχος ανοσίας, να εκτοξεύει ιούς προς κάθε κατεύθυνση και να μοιάζει όλο και περισσότερο με αυτό που πραγματικά είναι, δηλαδή μια πολιτική εντολή, εκτελεσμένη από γιατρούς και δημοσιογράφους μπάτσους.

 

Τα εμβόλια θα μπορούσαν να γίνονται χωρίς κανένα πρόβλημα! Τα προβλήματα τα δημιουργεί η αισχροκέρδεια, η κουτοπονηριά της εξουσίας, δηλαδή τα ψέματα, η ΑΔΙΚΙΑ και ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ, τον οποίο όλοι νοιώθουμε στο πετσί μας και αντιδρούμε, ο κάθε ένας όπως ξέρει και μπορεί, ακόμα και με τους γραφικούς τρόπους, ορισμένων αντιεμβολιαστών …

 

Στην Δανία αυτά τα πράγματα δεν υπάρχουν, επειδή οι άνθρωποι γνωρίζουν το τι ακριβώς έγινε στο «πείραμά του Στάμφορτ» και επειδή η πολιτική και η ιατρική τους βασίστηκε στα συνεχή ΤΕΣΤ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, εμβολιασμένους και μη.

 

Ένα ακόμα παράδειγμα από το “capital.gr: «Τα μέτρα περιορισμού και εκβιασμού των ανεμβολίαστων Ελλήνων που ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες ο τότε υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας είναι ολοφάνερο ότι δεν στοχεύουν καθόλου στην αντιμετώπιση της επιδημίας του κορονοϊού. Αντιθέτως, θα επιτείνουν το πρόβλημα σε βαθμό που αυτό θα λάβει σίγουρα εκρηκτικές διαστάσεις μέσα στο φθινόπωρο.

 

Ο λόγος είναι πολύ απλός. Παρ’ ότι πάμπολλες ιατρικές μελέτες αποδεικνύουν ότι οι εμβολιασμένοι μπορούν να φέρουν το ίδιο ιϊκό φορτίο με τους ανεμβολίαστους και επίσης να ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ τον ιό σε άλλους, η κυβέρνηση τους αφήνει επίτηδες να πηγαίνουν στις δουλειές τους. Π.χ στα σχολεία ή να μπαίνουν σε κλειστούς χώρους με υψηλό συνωστισμό χωρίς να κάνουν απολύτως κανένα τεστ.

 

Σε περίπτωση δηλαδή που ο εμβολιασμένος είναι ασυμπτωματικός φορέας του ιού, θα κολλήσει δεκάδες άλλους συνανθρώπους του εν αγνοία του. Στη χειρότερο μάλιστα περίπτωση που ο εμβολιασμένος έχει συμπτώματα κορονοϊού αλλά είναι ασυνείδητος, μπορεί να μετατραπεί σε βόμβα υπερμετάδοσης του ιού χωρίς να έχει την παραμικρή επίπτωση από άποψη νομικών κυρώσεων». Δηλαδή τον προστατεύουν οι ΑΔΙΚΟΙ νόμοι που λέγαμε, εις βάρος των εμβολιασμένων και μη.

 

Γι’ αυτό και μόνο κάποιοι πρέπει να δικαστούν για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας, όταν με το καλό αλλάξουν τα πράγματα. Και τα πράγματα θα αλλάξουν, γιατί δεν μπορούν κάποιοι να μας κοροϊδεύουν όλους για πάντα και γιατί η ζωή τραβά την ανηφόρα.

Άλλες απόψεις: Του Θανάση Γεωργούλη