
Μια φορά και έναν καιρό μέσα στη ευρωπαϊκή ζούγκλα ήταν και μία ωραία αντιλόπη που σαλτοπηδούσε ανέμελα και διαφθειρόταν μέχρι που εξαντλημένη έμεινε πίσω από το κοπάδι και την δάγκωνε η Γερμανική τίγρης που καραδοκούσε πίσω από αυτό. Ευρωπαϊκή ζούγκλα είναι και όχι ‘’Ευρώπη των λαών’’, με θηρία που καραδοκούν και ανοίγει τις πύλες της για να εγκλωβίσει θηράματα. Έτσι εγκλώβισε την Ελλάδα ενώ γνώριζε ότι δεν πληρεί τις προϋποθέσεις και την Βουλγαρία που κυβερνάται από μαφιόζικο καθεστώς. Ζούγκλα η Ευρώπη που άπλωσε και μάτωσε όλο τον πλανήτη τότε με την αποικιοκρατία. Ζούγκλα που από την προϊστορία και μέχρι σήμερα, μάτωσε την χώρα μας τουλάχιστον έντεκα φορές. (Ούνοι, Ρωμαίοι, σταυροφόροι, εγκατάλειψη της Κων/πολης στους Τούρκους, Ενετοί, Βαυαροί, Άγγλοι, Μικρασιατική καταστροφή, Α και Β΄ Παγκ. Πόλεμος, Κύπρος και τώρα Ο.Ν.Ε ), και δεν την ωφέλησε ούτε μία φορά.
‘’Βρείτε τα με τους Τούρκους για την Α.Ο.Ζ. λέει και προτρέπει την Ελλάδα να ‘’μοιράσει’’ με τους Τούρκους την Εθνική της περιουσία. Η δε Τουρκία σε αγαστή συνεργασία με την φίλη της Γερμανία δημιουργεί εντάσεις στο Αιγαίο για να κάνει την Ελλάδα πελάτη των Γερμανών στους εξοπλισμούς. Ταυτόχρονα η Γερμανία υποχρεώνει την χώρα σε υφεσιακά μέτρα και έτσι την αδειάζει από την αναπαραγωγική νεολαία της, ενώ τα ‘’φίλα’’ κράτη--μέλη, Άγγλοι, Γάλοι, Πορτογάλοι, Σλοβένοι και οι λοιποί, το ΠΙ και το ΦΙ και το κακό συναπάντημα, της δανείζουν τοκογλυφικά. ‘’Βοήθεια’’ λέγουν τα έντοκα δάνεια και η χώρα πρέπει να τα πληρώσει με την χαμένη αξιοπρέπεια, την ζωή, (6000 περίπου αυτόχειρες χώρια όσους έφυγαν με καρδιακά και εγκεφαλικά), τον πόνο την αγωνία και το δάκρυ των Ελλήνων πολιτών. Σφίγγουν τον δανειακό βρόγχο για να γονατίσει το ζωντανό, αποδεχόμενο περικοπές μισθών συντάξεων και εργασιακή ζούγκλα, μαζικές απολύσεις και άλλα δεινά. Πρόσφατα, αγέλη λύκων επιτέθηκαν σ’ αυτό το κακό παράδειγμα στον Έλληνα υπουργό οικονομικών που ‘’θέλει να κάνει τους Ευρωπαίους μπολσεβίκους κομμουνιστές’’.
Ξέχασε τι έπαθε η Ελλάς, αλλά ευτυχώς δεν τα συνήθισε ο οργανισμός της όπως οι Βούλγαροι και οι Μπαγλαντέζοι. Δεν τους ανέχεται άλλο, χάνει την υπομονή της, ξεχείλισε το ποτήρι της οργής γιατί η ανόητη αντιλόπη που πληρώνει δυσανάλογο, άδικο και απάνθρωπο τίμημα για τα λάθη (των εχόντων και κατεχόντων) και ζητά συμμάχους αλλού.
Η ματωμένη αντιλόπη συμμαχεί με μιαν αρκούδα εγκλωβισμένη που θέλει να ξεφύγει από το πολιτικοοικονομικό κλοιό των άλλων θηρίων. Κάποτε η Αρκούδα πήγαινε όπως η ύαινα της Ανατολής με τον αραμπά αλλά ένα Ρωσικό μαστοράκι ανακάλυψε την βίδα και η βίδα έφερε την ατμομηχανή, τους σιδηροδρόμους και τα ατμόπλοια. Δυνάμωσε έτσι η καπιταλιστική αρκούδα, αλλά καρφί δεν της κάηκε για την ματωμένη αντιλόπη. Μαζί με τους Άγγλους και του Γάλλους την άρπαξε για να αποδυναμώσουν την αυτοκρατορική, φεουδαρχική Τουρκική ύαινα που πήγαινε ακόμη με τον αραμπά και την παράδωσε στους Βαυαρούς. Αυτή είναι η νέα φίλη μας η Ρωσία που θα αγοράσει τα φρούτα μας, θα μας δώσει φθηνή ενέργεια και θα μας φέρει τουρισμό μέχρι που τα συμφέροντά της θα την πάνε αλλού.
Γι’ αυτό η αντιλόπη δεν πρέπει να βασιστεί. Μόνη και πάλι θα πορευτεί γιατί σύμφωνα με τον εθνικό της ύμνο ‘’άλλος της έκλαψε στα στήθια αλ’ ανάσα αυτή καμιά και άλλος της έταξε βοήθεια και την γέλασε φρικτά’’. Φρικτή θα είναι και η ‘’βοήθεια’’ με τους μελλοντικούς παγιωμένους στο διηνεκές μισθούς των 200, τις συντάξεις των 150 ευρώ, υγεία και παιδεία μόνο για ντόπιους και ξένους έχοντες και κατέχοντες συνοδοιπόρους, γιατί τα απαιτεί η θεωρία του νεοφιλελευθερισμού.
Σοφή είναι η γνώμη της μάνας να πάμε στο δελτίο για να χορτάσουν ψωμί τα παιδιά της που της φωνάζουν ‘’μανούλα μου πεινώ’’, σοφή και η γνώμη του πατέρα που λέει ότι υπό συνθήκες κατοχής ποτέ δεν θα χορτάσουμε ψωμί και ότι λευτερωμένοι από τις εξοφλητικές δόσεις και με πλουτοπαραγωγικές πηγές, τουρισμό και γεωργική παραγωγή οκταπλάσια της μεταπολεμικής η ανεξάρτητη Ελλάδα θα κάνει μια πολύ καλή νέα αρχή.
Σκούζουν πανικόβλητοι και απορημένοι οι έχοντες και κατέχοντες, γιατί με την επάρατη δραχμή για πρώτη φορά στους αιώνες θα χάσουν τον έλεγχο του ποιμνίου και την χρυσή τους ζωή.

































