Όλοι στη Λιβύη

Δευ, 09/03/2020 - 17:17
Γεωργούλης Θανάσης

Άκουσα την κ. Ντόρα Μπακογιάννη να αναφέρεται στις άκαρπες προσπάθειες της Ελληνικής κυβέρνησης να πείσει τη Γερμανία κάθε φορά που επαναπατρίζει λαθρομετανάστες να περνά το γερμανικό αεροπλάνο από την Ελλάδα και να επιβιβάζει και τους δικούς μας, π.χ. Αφγανούς και να τους επαναπροωθεί όλους μαζί. Από αυτό και μόνο προκύπτει ότι η λεγόμενη συμφωνία Ευρωπαϊκής Ένωσης-Τουρκίας για την υποχρεωτική παραμονή των λαθρομεταναστών στα νησιά, προκειμένου να επαναπροωθηθούν, δεν ισχύει, διότι βλέπουμε ότι η Γερμανία τους επαναπροωθεί, έτσι κι αλλιώς. Πρόκειται για λαθρομετανάστες που έχουν περάσει από την Τουρκία, στα Ελληνικά νησιά, μετά στην Ηπειρωτική Ελλάδα και μετά στη Γερμανία μέσω… ΣΥΡΙΖΑ.

Βλέπουμε δηλαδή να εφαρμόζονται δύο μέτρα και δύο σταθμά όσον αφορά το Διεθνές Δίκαιο και τις διάφορες συνθήκες που συνάπτονται για να παγιδεύσουν ή να ξεπαγιδεύσουν μια χώρα. Έχουν γίνει προσπάθειες επαναπατρισμού λαθρομεταναστών από την Ελλάδα προς το Αφγανιστάν και αλλού, αλλά όπως ομολόγησε η κ. Μπακογιάννη σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΙ δε γίνονται δεκτές. Γίνονται όμως δεκτές αυτές που προωθούνται από τη Γερμανία. Αυτό και μόνο αποδεικνύει την ορθότητα των όσων έχω υποστηρίξει στα προηγούμενα κείμενα, που έχω δημοσιεύσει και αναφέρονται στον Γερμανο-Τουρκικό άξονα και την προσπάθεια κατάκτησης και εξισλαμισμού με την καλοστημένη βιομηχανία της μαζικής μετανάστευσης. Αυτές είναι τακτικές του Πολιτιστικού Μαρξισμού και του κ. Σόρος, ο οποίος έχει λεηλατήσει τις τακτικές επέκτασης (δηλαδή παγκοσμιοποίησης), του σοσιαλιστικού διεθνισμού της Σοβιετικής Ένωσης, θεός συγχωρέσ’ την. Τώρα τις πουλάει σε όποιον πληρώνει τα περισσότερα π.χ. παγκοσμιοποίηση της καπιταλιστικής οικονομίας ή του Ισλάμ στην προκειμένη περίπτωση με την αναγκαία τακτική αποδόμησης του πατριωτικού και του θρησκευτικού αισθήματος των ανθρώπων, που αντιστέκονται σε κάθε είδους εισβολή και παγκοσμιοποίηση, (Καρλ Μαρξ). Το παιχνίδι δηλαδή είναι στημένο και στα μέτρα μας και ο Γερμανο-Τουρκικός άξονας με τη βοήθεια των μισθοφόρων-εθελοντών των ΜΚΟ και της πέμπτης φάλαγγας με τις κόκκινες σημαίες του μαρξισμού, από τις οποίες λείπει μόνο το μισοφέγγαρο και με συνθήματα του τύπου «no borders» και «ο πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο των παλιανθρώπων», σκάβουν το λάκκο της πατρίδας μας υπηρετώντας τον ισλαμοφασισμό του Ερντογάν, ονομάζοντας πρόσφυγα τον κάθε εισβολέα. Από τον μοναχικό τζιχαντιστή δηλαδή που μπήκε στη χώρα μας συνοδεύοντας ένα από εκείνα τα λεγόμενα «ασυνόδευτα» παιδιά για συγκάλυψη, μέχρι πακιστανούς, αλγερινούς, μαροκινούς, τους πάντες.

Για να μην αδικώ όμως όλη την πρώην αριστερά από την οποία και εγώ προέρχομαι, λέω ότι δεν τα τσεπώνουν και δεν υπηρετούν όλοι οι αριστεροί το κόκκινο λάβαρο του Ερντογάν ο οποίος ας σημειωθεί ότι ξεκίνησε την καριέρα του από την αριστερά και γι’ αυτό γνωρίζει να χρησιμοποιεί τα προπαγανδιστικά κόλπα του πολιτιστικού μαρξισμού.

Ο Γερμανο-Τουρκικός άξονας, ξοδεύει πολύ χρήμα για να παραπλανήσει και να επιτύχει τους στόχους του μπουλώνοντας πολλά στόματα εδώ στην Ευρώπη, όμως εγώ πιστεύω ότι υπάρχει λύση. Δηλαδή, έτσι όπως κάνουν συνασπισμό όλοι οι εχθροί της πατρίδας μας, μπορούμε και εμείς να συνασπιστούμε με όλους τους εχθρούς της Τουρκίας. Η Λιβύη μας παρακαλά με τον κ. Χαφτάρ, η Αίγυπτος, η Κύπρος, η Γαλλία, η Σουηδία, αλλά ακόμα και η πολύπαθη Συρία είναι μία φίλη χώρα με κοινό εχθρό, και είναι έτοιμη να δεχθεί όλους τους Σύριους «πρόσφυγες», ειδικά τους Σύριους τζιχαντιστές που πολεμούν για του αφέντη Ερντογάν το φαΐ σε Συρία, Λιβύη αλλά και στην πατρίδα μας την Ευρώπη.

Άσχετα με το τι λένε τα παπαγαλάκια του Ερντογάν μέσα στην Ευρώπη, η αλήθεια είναι ότι οι Κούρδοι και οι Σύριοι πατριώτες δεν την κοπανάνε, αλλά μένουν εκεί και πολεμάνε για την πατρίδα τους, στην οποία έχει εισβάλει η Τουρκία. Αυτοί που την κοπανάνε είναι τα τσιράκια του Ερντογάν, οι μισθοφόροι απάτριδες τζιχαντιστές, οι οποίοι, ενώ θα έπρεπε, φεύγοντας από τη Συρία μαζί με τις οικογένειές τους, να ζητήσουν άσυλο από την πρώτη ασφαλή χώρα που συναντούν, δηλαδή την Τουρκία έρχονται στην Ελλάδα επειδή αυτό εξυπηρετεί τον σουλτάνο. Αυτό γεννά οργή και μίσος.

Σε όλη αυτή τη διαδρομή, με πολύ ύπουλο τρόπο και υποκρισία, όλοι αυτοί, αλλά και οι συνένοχοί τους οι ΟΗΕδες που τους καθοδηγούν και τους προστατεύουν, έχουν ξεχασμένα τα ανθρώπινα δικαιώματα, και ω του θαύματος, τα θυμούνται και τα απαιτούν μόλις φτάσουν εδώ στην Ελλάδα επειδή μας θεωρούν μαβλάκες. Αυτή η κίνηση από μόνη της, στερεί από αυτούς τους ανθρώπους, την ιδιότητα του πρόσφυγα που καταχρηστικά τους αναγνωρίζεται εδώ στην Ελλάδα. Είναι παράνομοι και εισβολείς και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονται.

Είμαι σίγουρος ότι στον πόλεμο με την Τουρκία, το Λιβυκό κοινοβούλιο και ο κ. Χαφτάρ θα δεχόταν πολύ ευχαρίστως την οποιαδήποτε συμμαχία της Ελλάδας προκειμένου να νικηθεί ο Ερντογάν σε όλα τα μέτωπα. Το μεταναστευτικό είναι το υπερόπλο του Ερντογάν, του οποίου όμως η δύναμη μηδενίζεται εάν και εφόσον μεταφερθεί σε κλειστές δομές στην Αφρική, όπως κάνει η Αυστραλία στη Νέα Γουινέα. Από εκεί οι λαθρομετανάστες θα επαναπροωθούνται στις χώρες καταγωγής. Όλοι, λοιπόν, στη Λιβύη με την οποία πρέπει να αναβαθμίσουμε τις σχέσεις μας, αν βέβαια μας το επιτρέψει η σύμμαχος της Τουρκίας, η Γερμανία από την οποία έχουμε υποστεί δύο παγκόσμιους πολέμους και αρκετές γενοκτονίες.

Πρόσφατα το Ευρωπαϊκό δικαστήριο του Στρασβούργου, έβγαλε θετική απόφαση για μαζικές επαναπροωθήσεις λαθρομεταναστών, εκ μέρους της Ισπανίας, στην οποία εισβάλουν, θέτοντας οι ίδιοι οι λαθρομετανάστες σε κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή. Γι’ αυτό το λόγο και μόνο, το δικαστήριο έκρινε ότι η Ισπανία δεν οφείλει να περιθάλπει και να βοηθά μετανάστες οι οποίοι δε σέβονται την ίδια τους τη ζωή, πόσο μάλλον τη ζωή των άλλων.

Να σημειωθεί ότι αυτοί οι άνθρωποι, στην προσπάθεια τους να εισβάλουν τραυματίζονται στα χερσαία σύνορα της Ισπανίας, ενώ εδώ στα Ελληνικά νησιά κυριολεκτικά θαλασσοπνίγονται θέτοντας τη ζωή τους και τη ζωή των παιδιών τους σε πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο επειδή έτσι γουστάρει ο Ερντογάν ο οποίος έχει μπει επικεφαλής του Ισλάμ και το προωθεί με κάθε παράνομο τρόπο.

Για την προσφυγή λοιπόν στο Στρασβούργο πρέπει να συνασπιστούν όσοι από τους Ευρωπαίους αντιστέκονται στην κατάληψη και τον εξισλαμισμό της πατρίδας μας της Ευρώπης, (διότι αυτό είναι το σχέδιο του βαθέως Γερμανικού κράτους και της Τουρκίας) και με αιχμή του δόρατος κάποιον φορέα, π.χ. την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, να αρχίσουμε τον δικαστικό αγώνα τον οποίο δεν τολμά να αρχίσει η Ελληνική Κυβέρνηση, λόγω… Γερμανίας και ΝΑΤΟ που την έχουν δεμένη χειροπόδαρα μπροστά στα μαχαιροπίρουνα του πεινασμένου Ερντογάν…

Η πατρίδα μας και ο τρόπος της ζωής μας κινδυνεύουν!

Ιδού, λοιπόν, προσφυγή στο Στρασβούργο και αντίσταση με κάθε τρόπο!

Πρέπει π.χ. να κατάσχονται, από τα τουρκικά κεφάλαια που βρίσκονται στο εξωτερικό, όλα τα έξοδα που κάνουμε για να αντιμετωπίσουμε το Όπλο της Μαζικής Μετανάστευσης που οργανώνει και εξαπολύει η Τουρκία εναντίον μας (επαναπατρισμοί κλπ.). Εννοείται ότι πρέπει να σταματήσει η χρηματοδότηση της Τουρκίας διότι αυτά τα χρήματα χρησιμοποιούνται εναντίον μας.

 

Άλλες απόψεις: Του Θανάση Γεωργούλη